LAAJA VALIKOIMA LAADUKKAITA TERVEYSTESTEJÄ – niin koti- kuin ammattikäyttöön

LAAJA VALIKOIMA LAADUKKAITA TERVEYSTESTEJÄ – helposti ja nopeasti

Herpes-ja Tippuri sukupuolitautitesti

34,90 

Sukupuolitautitesti herpes- ja tippuri tartunnan selvittämiseen yhteishintaan 34,90€

Kategoriat ,

Tällä sukuolitautitestipaketilla selviää onko saanut herpes tai tippuri tartunnan.

Tuotteen sisältö

Paketti sisältää kaikki tarvittavat välineet tippuri ja genitaaliherpes tartunnan selvittämiseen miehille ja naisille.

  • Helppokäyttöinen ja luotettava.
  • Käyttöohjeet ovat suomen, ruotsin ja englannin kielellä.
  • Tulos näkyy heti.

Tämä tuote on CE-merkitty lääkinnällinen laite ja tarkoitettu terveydenhuollon ammattilaisten käyttöön. On tärkeää noudattaa ohjeita tarkasti. Tuotetta ei ole testattu kotikäyttäjille.

Maahantuoja: Medigoo Oy

Herpeksen ja tippurin oireet

Herpeksen ja tippurin oireet voivat joissakin tapauksissa olla samankaltaisia, mutta yleensä ne aiheuttavat erilaisia merkkejä ja oireita.

Herpes aiheuttaa tyypillisesti kivuliaita rakkuloita tai haavaumia sukuelinten alueella tai suun ympärillä. Herpes simplex -virus (HSV) on herpeksen aiheuttaja, ja se jaetaan kahteen tyyppiin: HSV-1 (yleensä suun alueella) ja HSV-2 (yleensä sukuelinten alueella). Herpeksen oireet voivat sisältää kihelmöintiä, kutinaa ja polttelua infektoituneella alueella ennen rakkuloiden ilmestymistä.

Tippuri, toisaalta, on bakteeri-infektio, joka välittyy seksuaalisen kontaktin kautta, ja se voi aiheuttaa oireita kuten polttavaa tunnetta virtsatessa, vuotoa peniksestä tai emättimestä, sekä mahdollisesti kipua tai turvotusta sukuelinten alueella. Joissakin tapauksissa tippuri voi olla oireeton, erityisesti naisilla.

Vaikka molemmat sairaudet voivat aiheuttaa kipua ja epämukavuutta sukuelinten alueella, herpeksen tyypilliset rakkulat tai haavaumat eroavat tippurin aiheuttamasta vuodosta tai polttavasta tuntemuksesta virtsatessa. Molemmat sairaudet vaativat lääketieteellistä hoitoa, ja on tärkeää hakeutua testattavaksi ja saada asianmukaista hoitoa, jos epäilee altistuneensa jommalle kummalle taudille.

Paino 0,04 kg (kilogramma)
Mitat 18 × 16 × 3 cm (senttimetri)
Scroll to Top