LAAJA VALIKOIMA LAADUKKAITA TERVEYSTESTEJÄ – niin koti- kuin ammattikäyttöön

LAAJA VALIKOIMA LAADUKKAITA TERVEYSTESTEJÄ – helposti ja nopeasti

Usein kysyttyä

Miten tilaan tuotteita?

Etsi haluamasi tuote sivustolta joko valikoista tai Haku-toiminnolla. Lisää haluamasi määrä tuotteita ostoskoriin ja etene sieltä kassalle ja lopulta tilauksen maksuun. Maksu suoritetaan Visma Pay tai PayPal palvelun kautta. Yritykset voivat tilata myös laskulla.

Onko ostaminen turvallista?

Ostaminen on turvallista. Maksu suoritetaan Finanssivalvonnan alaisen Visma Pay -maksunvälityspalvelun kautta. Maksutapahtumat ovat SSL-suojattuja ja me emme saa asiakkaan tili tai korttitietoja, vaan ainoastaan tiedon tilauksen maksun onnistumisesta tai peruuntumisesta. SSL on tiedonsalaustapa, joka estää tiedon joutumisen vääriin käsiin.

Miten toimitatte tuotteet?

Tilatessasi tuotteita palvelu antaa tuotteiden koon ja määrän mukaan sopivimman toimitustavan. Vaihtoehtoja ovat kirje sekä Postin ja Matkahuollon paketit. Kirje toimitetaan huomaamattomasti ilman lähettäjätietoja. Yli 60€ tilaukset toimitetaan ilmaiseksi. Toimitusaikamme on tilausajankohdasta riippuen 2-5 arkipäivää. Talviaikoina on hyvä ottaa huomioo, että esim. useimmat myynnissämme olevat testit ja näytemaljat eivät kestä pakkasta. Mikäli tilaamasi tuote/tuotteet eivät kestä pakkasta, voit tilata tuotteet myös  Postiin tai pakettiautomaatille.  Myyjä ei vastaa sääolosuhteiden aiheuttamista vahingoista.

Miksi tilaamani tuote ei ole saapunut?

Mikäli tilaamanne tuote ei ole saapunut 7 arkipäivän sisällä tilauksesta, ottakaa yhteyttä asiakaspalveluumme, joko yhteydenottolomakkeella tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen [email protected].  Varmistakaa myös onko maksu veloittunut tililtänne / luottokortiltanne. Mikäli olet rekisteröitynyt sivustolle, voit seurata tilauksen tietoja omalta asiakastililtä.

Mitä hyötyä on rekisteröitymisestä?

Rekisteröitymällä asiakkaaksi voit seurata tilauksesi käsittelyvaiheita reaaliaikaisesti. Rekisteröityneenä ja sisään kirjautuneena voitte tilausvaiheessa valita tallennetun toimitusosoitteen, eikä sitä tarvitse kirjoittaa joka kerta uudestaan. Rekisteröityneenä voit myös halutessasi tilata uutiskirjeemme jolloin saat tietoa esim. uusista tuotteista ja tarjouksista.

Ovatko tuotteet laadukkaita?

Testimme ovat kliinisesti testattuja ja erittäin luotettavia. Testien valmistajat antavat kaikille testeillemme yli 90% tarkkuuden kun ne ovat tehty ohjeiden mukaan. Myymme koti- ja ammattikäyttöön sertifioituja testejä. Ammattikäyttöön sertifioituja testejä ei ole tutkittu kotikäytössä.

Kuinka kauan huumeet näkyvät virtsassa?

Eri huumausaineiden näkyminen eri testeissä riippuu hyvinkin monesta tekijästä. Tuloksiin vaikuttavia tekijöitä ovat mm. analyysimenetelmä, käytetty aine, aineen puhtaus, käyttömäärä, käyttötiheys, aika viimeisestä käyttökerrasta, kuinka pitkään on ko. ainetta käyttänyt, käyttötapa sekä monet yksilölliset piirteet kuten ruumiinrakenne. Eri aineiden toteamisajat vaihtelevat paljon. Pisimpään näytteessä säilyvät kannabis ja tietyt lääkkeet (esim. bentsodiatsepiinit), nopeimmin katoavat opiaatit ja sen johdannaiset. Suuntaa antavasti voidaan sanoa, että kannabiksen toteamisaika virtsasta vaihtelee satunnaiskäyttäjän 1-5 vuorokaudesta suurkäyttäjän jopa 14 vuorokauteen. Amfetamiinin toteamisaika on 2-6 vuorokautta, heroiinin ja morfiinin taas 1-2 vuorokautta. Buprenorfiini näkyy 0-1 vuorokautta ja esim. kokaiini 1-2 vuorokautta. Bentsodiatepiinien toteamisajat vaihtelevat lääkeaineesta riippuen melko paljon, esim. midatsolaami näkyy testeissä 1-2 vuorokautta ja oksatsepaami 5-7 vuorokautta, kun taas diatsepaami voi näkyä 21 vuorokaudenkin ajan. Täältä löydät lisätietoa huumetesteistä

Miten testituloksia luetaan?

Tuoteteksteissä on kerrottu miten testi tehdään ja tarkemmat käyttöohjeet toimitamme tilauksen mukana.

Tuotteen palauttaminen?

Kuluttajalla on oikeus palauttaa käyttämättömät ja avaamattomat tuotteet neljäntoista (14) päivän kuluessa tuotteen / tuotteiden vastaanottamisesta, vastaanottamispäivä poislukien. Palautettavien tuotteiden on oltava alkuperäispakkauksessaan. Kaikki palautuksesta aiheutuvat kustannukset maksaa palauttaja ellei toimituksessa ole selkeää toimittajasta johtuvaa virhettä.

Toimitusehdot

Tilauksen yhteydessä sinun tulee hyväksyä toimitusehdot.

Scroll to Top