Valikko

Tietosuojakäytäntö

TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ

 

Päivitetty viimeksi 24.05.2018

 

  1. Yleistä

Global Network Oy / testerit.fi (”Testerit”) on suomalainen yhtiö ja sijaitsee osoitteessa Vähäheikkiläntie 56 C, 201810 Turku.

Tämä on Testerit tietosuojakäytäntö. Kun otat meihin yhteyttä esimerkiksi ostaessasi meiltä tuotteita tai palveluita, hyväksyt samalla meidän tietosuojakäytäntömme ja annat suostumuksesi henkilötietojesi tallentamiseen. Annat samalla Testerit.fi suostumuksen käyttää sähköisiä kanavia tiedon lähettämiseen.

Henkilötietojesi suojaaminen on Testereille ensisijaisen tärkeää. Me keräämme ja käytämme henkilötietojasi tiukasti Suomen tietosuojalain ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen nro 2016/679 (the EU General Data Protection Regulation, GDPR) asettamien laillisten rajoitusten mukaisesti. Jotta voimme tarjota Sinulle tuotteita ja palveluita sekä hoitaa niihin liittyvät velvoitteemme, meidän on käytettävä henkilötietojasi alla kuvatulla tavalla.

  1. Mitä tietoja tallennamme?

Tämä tietosuojakäytäntö koskee meille sähköisesti ja kirjallisesti tallentuvia henkilötietoja, jotka ovat peräisin eri lähteistä.

Tietoja annat meille itsestäsi tai yrityksestäsi, ostotapahtuman yhteydessä, pyytäessäsi tarjousta tuotteistamme, tilatessasi uutiskirjeemme, seuraamalla meitä sosiaalisessa mediassa tai ottamalla yhteyttä meihin sähköpostitse tai puhelimitse. Me voimme yhdistää sähköisesti kerättyjä henkilötietoja henkilökohtaisten yhteydenottojen ja tapahtumien yhteydessä kerättyihin henkilötietoihin.

Tiedot, joita tallennamme Sinusta: (Huom. kaikkia alla mainittuja tietoja ei välttämättä tallenneta):

  • Henkilö- ja yhteystiedot: nimi, laskutus- ja toimitusosoite, sähköpostiosoite, puhelinnumero
  • Tiedot tuotteesta/palvelusta: tietoja niistä tuotteista tai palveluista, joita olet ostanut tai olet ollut kiinnostunut ostamaan.
  • Historiatiedot: aiemmat ostot, asiakaspalautukset, maksuhistoria
  • Yksilöintitiedot: esim. IP-osoite, paikannustiedot, kieli, verkkoselaimen asetukset, aikavyöhyke, käyttöjärjestelmä, laitealusta ja näyttöasetukset

 

  1. Mihin tarkoitukseen tietoja tallennetaan ja millä perusteella?

Näitä tietoja käsitellään osaksi siksi, että ne ovat välttämättömiä sopimuksen täyttämiseksi kanssasi, ja osaksi siksi, että se on välttämätöntä voidaksemme oikeutetun etumme mukaisesti kommunikoida kanssasi tehokkaalla tavalla, ja tarjotaksemme sinulle huipputason palvelua.

Saatamme myös analysoida eri asiakasryhmien ostoksia, jotta voimme kehittää tuotetarjouksiamme ja tavoitella perusteltua etuamme kehittää tuotteitamme ja palveluitamme

Verkkosivuston liikenne ja analyysi – evästeet: Testerit kokoaa, kerää ja analysoi tietoja Testerit verkkosivustoilla tapahtuvasta käytöstä, liikenteestä ja toiminnoista parantamaan verkkosivustomme toimintaa ja käyttökokemusta. Tämä toteutetaan käyttämällä evästeitä (cookies). Eväste on pieni tekstitiedosto, jonka verkkopalvelimemme tallentaa laitteelle, jolla selailet verkkosivujamme. Käyttämällä verkkosivustoamme hyväksyt evästeiden käytön. Tämä sisältää henkilötietojen käyttöä ja perustuu suostumukseesi, joka voidaan peruuttaa koska tahansa.

Me käytämme seuraavanlaisia evästeitä:

  • Tilapäinen eväste, joka poistuu laitteestasi, kun suljet selaimesi tai mobiilisovelluksen.
  • Pysyvä eväste, joka tallentuu laitteeseesi, kunnes poistat sen tai sen voimassaoloaika päättyy.
  • Kolmannen osapuolen eväste on peräisin muilta verkkosivuilta. Esim. facebook

Suostumukseesi perustuva suoramarkkinointi: Jos olet antanut suostumuksesi, voimme käsitellä sähköpostiosoitettasi ja puhelinnumeroasi ja lähettää uutiskirjeitä ja markkinointimateriaalia muokattuna erityisesti sinua varten. Saatamme siten muokata tarjouksiamme perustuen hallussamme oleviin tietoihin, kuten aiemmat ostoksesi, ja muilta lähteiltä saatuihin tietoihin paikkatietojen osalta, kuten sukupuoli, syntymäpäivä, ja osoite (profilointi). Voit peruuttaa suostumuksesi ja vastustaa tällaista profilointia koska tahansa  ottamalla meihin yhteyttä alla kuvatulla tavalla, tai peruuttamalla saamasi uutiskirjeen.

 

  1. Kenen kanssa jaamme tietojasi

Jotta kykenemme vastaamaan asiakkuuteesi liittyvistä velvoitteista, voimme tarvittaessa jakaa henkilötietojasi kolmansille osapuolille, kuten rahdinkuljettajille, tavarantoimittajille, IT-ratkaisujen tarjoajille, markkinointipalveluiden tarjoajille, kirjanpitopalvelun tarjoajille, maksupalveluntarjoajille. valtuutetuille jälleenmyyjille ja valtuutetuille huoltoliikkeille. Noudatamme näissä tilanteissa voimassa olevaa lainsäädäntöä sekä asianmukaisia käytäntöjä yksityisyytesi ja tietoturvallisuuden varmistamiseksi.

Muissa tapauksissa emme jaa tietojasi kolmansien osapuolten kanssa, paitsi lain edellyttämissä tilanteissa, tai jos meillä on sinun nimenomainen suostumuksesi.

  1. Tietojesi sijainti

Me säilytämme henkilötietojasi EU/ETA-alueella turvallisesti sijaitsevilla palvelimilla. Koska otamme tietosuojan vakavasti, emme siirrä henkilötietojasi EU/ETA-alueen ulkopuolelle, ja kaikki henkilötietojen käsittelijämme ovat tiukan vaitiolovelvollisuuden alaisuudessa koskien henkilötietojasi. Tietyissä tapauksissa voi olla kuitenkin välttämätöntä siirtää henkilötietojasi EU/ETA-alueen ulkopuolelle, ja jos näin on, varmistamme että tietojensiirto on toteutettu vaadittavien turvatoimenpiteiden mukaisesti, esimerkiksi Euroopan Komission omaksumien tietosuojaa koskevien vakiosopimuslausekkeiden mukaisesti tai EU-US privacy shield -järjestelyn mukaisilla siirroilla.

 

  1. Tietojen säilytys ja poistaminen

Säilytämme tallennettuja tietoja niin kauan kuin on tarkoituksenmukaista velvoitteidemme hoitamiseksi tai niin kauan kuin muu lainsäädäntö, kuten kirjanpitolaki erityisesti vaatii.

Esimerkiksi, poistamme tiedot liittyen profiiliisi ”Omilla sivuillasi” kun tili poistetaan, kun taas tiedot koskien tilin yhteyshenkilöä ja laskutusmateriaalia säilytetään viiden vuoden ajan, jotta voimme käsitellä tulevia pyyntöjä ja noudattaa soveltuvaa kirjanpitolainsäädäntöä. Poistamme tai anonymisoimme tiedot liittyen ostamiisi tuotteisiin viiden vuoden jälkeen tuotteen ostamisesta, ellet ole kirjautunut omille sivuillesi ja valinnut saada ostohistoriasi sieltä Voit pyytää pääsyä henkilötietoihisi ja niiden poistamista verkkosivustojemme kautta tai ottamalla meihin yhteyttä alla kuvatulla tavalla.

 

  1. Sinun oikeutesi

Olet oikeutettu pyynnöstä saamaan tietoja koskien henkilötietojasi, joita me säilytämme tai muutoin käsittelemme. Olet myös oikeutettu siihen, että virheelliset henkilötietosi korjataan, ja tietyissä tilanteissa sinulla on oikeus rajoittaa oikeuttamme käsitellä tietojasi, tai pyytää meitä poistamaan henkilötietojasi. Voit peruuttaa suostumuksesi koskien henkilötietojesi käsittelyä (yllä selostetulla tavalla) koska tahansa, ilman että se vaikuttaa suostumuksen perusteella ennen sen peruuttamista suoritetun käsittelyn lainmukaisuuteen.

 

  1. Päivitykset ja muutokset.

Tätä tietosuojakäytäntöä voidaan päivittää tai muuttaa. Kun teemme muutoksia tähän Tietosuojakäytäntö, sisällytämme tähän päivämäärän, jolloin Tietosuojakäytäntöä on viimeksi päivitetty. Jos tähän selosteeseen tai siihen, kuinka käytämme henkilötietojasi, on tehty olennaisia muutoksia, tiedotamme sinua joko lisäämällä näkyvän tiedotteen sellaisista muutoksista ennen muutosten tekemistä, tai lähettämällä sinulle suoraan tiedotteen.

 

  1. Yhteystiedot

Jos Sinulla on kysyttävää tietoturvasta tai evästeistä, ota yhteyttä: info@testerit.fi

 

Testerit.fi Asiakaspalvelu

)
    is typing...

    Voit olla meihin yhteydessä alla olevalla lomakkeella.

    Lähetä viesti Sulje