LAAJA VALIKOIMA LAADUKKAITA TERVEYSTESTEJÄ – niin koti- kuin ammattikäyttöön

LAAJA VALIKOIMA LAADUKKAITA TERVEYSTESTEJÄ – helposti ja nopeasti

Kalprotektiini ja Laktoferriini Pikatesti ulostenäytteestä

18,90 

  • Testi on helppokäyttöinen ja tulos näkyy 5 minuuttissa
  • CE-merkitty lääkinnällinen laite ammattilaiskäyttöön
  • Herkkyys 97,8 %
  • Spesifisyys 98,5 %
  • Tarkkuus 99 %
    Selkeät käyttöohjeet ja kuvat
  • Nopea postitoimitus
    Huom. Normaali toimitus lähetetään kirjeenä, mutta talvella jäätymisriskin takia suosittelemme valitsemaan toimitustavaksi Matkahuollon xxs tai Postin noutopiste paketin

 

Saatavuus: Varastossa

Kalprotektiini ja Laktoferriini Pikatesti on tarkoitettu kalprotektiinin ja laktoferriinin kvalitatiiviseen havaitsemiseen ihmisen ulostenäytteestä. Kalprotektiini ja Laktoferriini Pikatestiä käytetään tulehduksellisien suolistosairauksien (IBD), kuten Crohnin taudin ja haavaiseen paksusuolitulehduksen diagnosointiin ja seurantaan.

Paketin sisältö

Pakkaus.sisältää testikasetin yksittäispakattuina ilmatiiviisti saumattuun foliopussiin (joissa on myös kosteutta tasaava silikageeli-pussi), testin käyttöohjeiston sekä testiä varten ulostenäytteen keräysputken (sisältää korkissa kiinni olevan käräystikun), joka sisältää uutosreagenssin.

Kalprotektiini

Kalprotektiini on kahdesta kalsiumia sitovasta peptidistä koostunut proteiini, joka muodostaa 60% neutrofiilien liukoisesta proteiinista. Suoliston tulehdusreaktiot houkuttelevat paikalle runsaasti valkosoluja, joista vapautuu kalprotektiinia suoleen. Suoliston entsyymit eivät kykene hajottamaan kalprotektiinia, joten se poistuu ulosteiden mukana ja on siten erinomainen merkkiaine suoliston tulehdustautien (inflammatory bowel diseases, IBD) diagnosointiin.

Laktoferriini

Laktoferriini on tärkeä osa immuunijärjestelmässä. Se tuhoaa mikrobeja ja on keskeinen puolustusmekanismi vastasyntyneillä. Sekin on neutrofiileista peräisin oleva glykoproteiini, joutuu suoleen samalla tavoin kuin kalprotektiini ja on osoitettavissa sekä ulosteesta että suoliston pesunesteistä. Ulosteen laktoferriinitesti on osoittautunut herkäksi menetelmäksi lasten IBD:n toteamisessa sekä niin lasten kuin aikuistenkin IBD-diagnostiikan ja hoidon ohjauksessa.

Tämä Kalprotektiini ja Laktoferriini Pikatesti on CE-merkitty lääkinnällinen laite ja tarkoitettu terveydenhuollon ammattilaisten käyttöön. Testi on varustettu suomenkielisellä käyttöohjeella. On tärkeätä, että noudattaa ohjeita ja tulkitsee niitä oikein. Testejä ei ole tutkittu kotikäytössä.

Muu tuotemateriaali

Maahantuoja: Abcell Oy

Paino 0,03 kg (kilogramma)
Mitat 15 × 5 × 0,5 cm (senttimetri)
Tuotemäärä

1 st, 10 st

Scroll to Top