1. Toimitusehdot

Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Maksu suoritetaan Euro valuutassa. Pidätämme oikeuden toimitusehtojen ja hintojen muutoksiin. Jos jonkin tuotteen saatavuus loppuu tai pitkittyy kohtuuttomasti, pidätämme oikeuden yksipuolisesti perua osia tilauksesta toimituksen nopeuttamiseksi. Lähetämme tilauksesta tilausvahvistuksen sähköpostilla, rekisteröityneet käyttäjät voivat seurata tilauksen kulkua sivuston ”Oma tili” -osiosta. Tilausvahvistuksen lähetämme asiakkaan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen. Sitova kauppasopimus syntyy tilausvahvistuksen yhteydessä. Toimitus on tapahtunut, kun kuluttajalle on toimitettu osa tilauksesta tai ilmoitus, että tilaus on noudettavissa postista.

2. Tilaaminen

Tilaajan tulee olla EU-alueella asuva oikeustoimikelpoinen henkilö. Alle 18-vuotias voi tilata huoltajan suostumuksella. Tilauksen vahvistamiseksi asiakkaan tulee kirjautua sivustolle tai ilmoittaa oma nimensä, osoitteensa, sähköpostiosoitteensa, puhelinnumeronsa sekä alle 18-vuotiaan tilaajan huoltajan nimi ja yhteystiedot. Testerit.fi verkkokaupan asiakasrekisteri on luottamuksellinen, eikä tietoja luovuteta muille osapuolille. Asiakas sitoutuu tilauksen yhteydessä voimassa oleviin sopimus-, tilaus- ja toimitusehtoihin toimitettavaa tilausta koskien. Tilaaminen tapahtuu ainoastaan Testerit.fi tai Kotiapteekki.net sivustojen kautta. Lähetämme tilausvahvistuksen sähköpostitse.
Mikäli tuotteet jaetaan postilaatikkoon ja tilaamasi tuote/tuotteet eivät kestä pakkasta, voit tilata tuotteet myös lähipostiisi, kun valitset toimitustavaksi Toimitus Postiin tai pakettiautomaatillle.  Myyjä ei vastaa sääolosuhteiden aiheuttamista vahingoista.

3. Toimitustavat

Palvelu valitsee itse parhaan toimitustavan riippuen tuotteiden koosta ja määrästä. Toimitustapojen hinnat muodostuvat Postin hinnastosta, ne lisätään tilattujen tuotteiden hintaan ja ilmoitetaan asiakkaalle verkkokaupan Kassa-osioissa ennen tilauksen maksamista. Toimitamme EU-maihin Maksikirjeeseen mahtuvia tilauksia.

Talviaikoina on hyvä ottaa huomioon, että esim. useat virtsatestiliuskamme eivät kestä pakkasta. Mikäli tuotteet jaetaan ulkona olevaan postilaatikkoon ja tilaamasi tuote/tuotteet eivät kestä pakkasta, voit tilata tuotteet myös postipakettina lähipostiisi tai pakettiautomaatille.  Myyjä ei vastaa sääolosuhteiden aiheuttamista vahingoista. Tuotteen pakkasherkkyys ilmoitetaan tuotteen myyntisivulla.

4. Maksaminen

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Visma Pay (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Visma Payn verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Visma Pay tai Paybyway Oy. Visma Pay välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Lue lisää Visma Paysta: https://www.visma.fi/vismapay/

4.1 Maksutavat

Visma Pay-palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Pivo, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit, sekä Jousto ja Enterpay Lasku yritykselle.

Maksaessasi maksukortilla maksu veloitetaan heti maksukortilta

MobilePay: Voit maksaa MobilePay-lompakollasi mikäli olet sallinut verkkokaupoissa maksamisen sovelluksen asetuksista. MobilePay-lompakolla suoritetut maksut veloitetaan lompakkoon liitetyltä maksukortilta. Mikäli maksun veloittaminen maksukortilta epäonnistuu, MobilePay-lompakolla maksaminen ei ole mahdollista verkkokaupassa.

Pivo: Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla: https://pivo.fi/kayttoehdot/pivon-kayttoehdot/

Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90 eur/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90 eur/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy. Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com.

Enterpay Lasku yritykselle: Voit maksaa ostokset suoraan yrityksellesi osoitetulla tavallisella laskulla. Laskun maksuaika on 14 pv laskun päiväyksestä. Laskutuslisä on 5,00 euroa. Laskuttaja on Arvato Financial Systems ja maksuajan myöntää Enterpay Finance Oy. Käyttöehdot https://www.enterpay.fi/ehdot-palvelu/

Visma Pay -maksupalvelun yhteystiedot

Visma Pay, Paybyway Oy (Y-tunnus 2486559-4)
Sähköposti: helpdesk@vismapay.com
Puhelin: 09 315 42 037 (arkisin klo 9-17)
Postiosoite: Laserkatu 6, 53850 Lappeenranta

5. Toimitus

Tilauksia postitetaan arkipäivisin. Varastosta toimitettavien tuotteiden toimitusaika on yleensä 3-5 arkipäivää. Mikäli toimitettavat tuotteet ovat tilaustuotteita, toimitusaika on yleensä 1-3 viikkoa. Toimituskulut määräytyvät valitun toimitustavan, mahdollisten lisäpalvelujen, tilauksen painon ja koon mukaan. Näet toimituskulut verkkokaupan kassatoiminnossa ennen tilauksen lopullista hyväksymistä.

Mikäli tuote on tilapäisesti loppunut maahantuojan varastosta, emmekä pysty sitä toimittamaan 14 päivän kuluessa, ilmoitamme siitä teille mahdollisimman nopeasti. Kirjekuoret saapuvat suoraan tilausosoitteeseen, mutta paketit pitää noutaa postista. Pakettien kohdalla toimitusaika on pidempi postista lähetettävän saapumisilmoituksen vuoksi.

6. Huomaamaton toimitus

Lähetämme kaikki kirjeet ja  paketit huomaamattomasti pakattuina, paketista ei selviä ulkopuolisille sen sisältö, eikä todellinen lähettäjä. Kaikkia asiakastietojamme käsitellään luottamuksellisesti, eikä niitä luovuteta kolmansille osapuolille, ellei asiakas ole tähän antanut lupaa. Visma Pay -maksupalvelu takaa turvallisen maksutapahtuman.

7. Palautukset

Kuluttajalla on oikeus palauttaa käyttämättömät ja avaamattomat tuotteet neljäntoista (14) päivän kuluessa tuotteen / tuotteiden vastaanottamisesta, vastaanottamispäivä poislukien. Palautettavien tuotteiden on oltava alkuperäispakkauksessaan. Kaikki palautuksesta aiheutuvat kustannukset maksaa palauttaja ellei toimituksessa ole selkeää toimittajasta johtuvaa virhettä.

Paketin lunastamatta jättäminen ei ole sama asia kuin palautus tai peruutus.  Lunastamattomat paketit palautuvat takaisin Testereille jos niitä ei ole noudettu tavarantoimittajan määräpäivään mennessä. Tavaran palauttaminen ilman erillistä ilmoitusta tai paketin lunastamatta jättäminen ei riitä peruutukseksi. Säilytämme palautuneita paketteja 14 vrk niiden saapumisesta takaisin Testereille. Mikäli palautumisesta huolimatta haluat tilauksen uudelleen lähetyksen, veloitamme siitä erikseen edestakaisena lähetyskuluna 11,00 € ennakkolaskulla sähköpostiisi. Paketti siirtyy kuljetukseen, kun maksu on tullut perille.

8. Toimituksessa kadonnut tai vaurioitunut tuote

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut toimituksen aikana, tulee tästä ilmoittaa viipymättä, mutta kuitenkin 14 vuorokauden kuluessa verkkokaupalle.

Mikäli paketti on vaurioitunut kuljetuksessa ja mikäli myös tilattu tuote/tuotteet ovat vaurioituneet, tee viipymättä vahinkoilmoitus toimituksesta vastanneelle yhtiölle. Ota tämän jälkeen yhteyttä meihin, niin sovimme uuden tuotteen toimittamisesta.

9. Reklamaatio

Mikäli teille on toimitettu väärä tuote, väärä määrä tuotteita tai vaurioitunut tuote, ota meihin yhteyttä joko sivuston palautelomakkeella tai sähköpostitse osoitteeseen info@testerit.fi

10. Ylivoimainen este (Force majeure)

Testerit.fi ei vastaa tilauksen toimituksen estymisestä tai myöhästymisestä mikäli ilmaantuu ylivoimainen este, kuten sota, luonnonmullistus, vienti- tai tuontikielto, viranomaisen päätös, yleisen liikenteen häiriintyminen tai muu vastaava Kotiapteekki.net verkkokaupasta riippumaton este.

11. Riitojen ratkaisu

Mahdollisissa riita ja erimielisyys asioissa sovelletaan Suomen lakia.

12. Lisätiedot

Mikäli sinulla on kysyttävää tuotteista tai toimituksesta ota yhteyttä osoitteeseen info@testerit.fi

 

 

VASTUUVAPAUSLAUSEKE

Tämän sivuston käyttö on omalla vastuullasi. Global Network Oy ei takaa, että tämä sivusto, sen palvelimet, sen lähettämät sähköpostit tai mitkä tahansa tältä sivustolta ladattavat tiedostot ovat vapaita viruksista tai muista haitallisista komponenteista, jotka voivat aiheuttaa vahinkoa tietokoneellesi tai vastaavalle laitteellesi.

Global Network Oy ei takaa, että sivustolla olevat ohjeet tai opetusmateriaalit tuottavat halutun lopputuloksen. Global Network Oy ei takaa, että sivustolla olevat linkit ovat toimivia, ja ne ovat sivustolla ainostaan ”sellaisina kuin ne ovat”. Yksikään kolmannen osapuolen sivustoista tai verkkokaupoista, joihin tällä sivustolla voi olla linkkejä, eivät ole Global Network Oy:n hallinnassa, eikä Global Network Oy:lla ole mitään vastuuta tai velvoitteita niiden sisältämän sisällön, kommunikaatioiden tai materiaalien suhteen. Global Network Oy ei ole vastuussa virheistä tai tuotteiden, sisällön tai toimituksen saatavuudesta sellaisilla kolmannen osapuolen sivustoilla, joihin Global Network Oy:n sivustoilla voi olla linkkejä. Global Network Oy ei ole vastuussa kolmannen osapuolen sivustojen tarjoamien tuotteiden tai testitulosten käytöstä niiden oikeaan tarkoitukseen tai sellaisiin tarkoituksiin, joihin niitä ei ole tarkoitettu, kuten diagnostiikkaan. Global Network Oy ei ole vastuussa mistään väärinkäsityksistä, joita kolmannen osapuolen sivustojen tuotteet tai testitulokset voivat aiheuttaa.