LAAJA VALIKOIMA LAADUKKAITA TERVEYSTESTEJÄ – niin koti- kuin ammattikäyttöön

LAAJA VALIKOIMA LAADUKKAITA TERVEYSTESTEJÄ – helposti ja nopeasti

Laaja terveydentilan virtsatesti 11 ainetta (100 kpl)

21,90 

Erittäin tarkka terveydentilan virtsatesti on nopea ja helppo menetelmä terveydentilan laajaan seurantaan.

Testi mittaa 11 ainetta: leukosyytit, nitriitti, urobilinogeeni, proteiini, pH, veri, ominaispaino, ketoni, bilirubiini, glukoosi ja askorbiinihappo.

Tämä kattava 11 aineen terveydentilan virtsatesti on nopea ja käyttökelpoinen tapa terveydentilan laajaan seurantaan ja yleiseen arviointiin. Siksi virtsa-analyysiä käytetään osana rutiininomaista terveystarkastusta. Testi auttaa havaitsemaan ja seuraamaan aineenvaihdunta- ja muita kehon toimintahäiriöiitä, joilla on vaikutus munuaisten toimintaan, endokriinisiin häiriöihin ja virtsatiesairauksiin.

Terveydentilassa tapahtuvat häiriöt aiheuttavat muutoksia virtsan koostumuksessa jo ennen kuin merkittäviä muutoksia veren koostumuksessa on todettavissa.

Laaja terveydentilan virtsatesti mittaa:

C-vitamiini, glukoosi, bilirubiini, ketoaineet,tiheys eli ominaispaino, veri, pH, proteiini, urobilinogeeni, nitriitti ja leukosyytit.

Purkissa on 100 kpl testiliuskoja

Miten Terveydentilan testi tehdään virtsanäytteestä?

Ota virtsanäyte puhtaaseen, kuivaan astiaan, sekoita hyvin ja testaa heti tai tunnin sisällä. Älä käytä säilöntä- tai ihonpuhdistusaineita. Anna näytteen ja liuskojen tasapainottua huonelämpöön.

  1. Ota liuska tai tarvitsemasi määrä liuskoja säilytyspurkista ja sulje purkki heti. Upota testiliuska virtsanäytteeseen niin, että kaikki testityynyt käyvät upoksissa ja nosta liuska heti pois. Kuva 1
  2. Käännä liuska kyljelleen ja poista ylimääräinen virtsa vetämällä liuska astiasta liuskan reuna astian reunaa vasten. Varmista virtsaylimäärän poisto koskettamalla liuskan reunalla imukykyistä paperipyyhettä. Testityynyt sisältävät vesiliukoisia reagensseja, joita ei saa päästää liukenemaan virtsanäytteeseen eikä valumaan tyynystä toiseen. Siksi liuskaa ei saa pitää virtsanäytteessä liian pitkään eikä liuskaan saa jättää ylimäärin nestettä. Kuva 2
  3. Pidä liuskaa lähellä purkin kyljessä olevaa värikarttaa ja hae kunkin tyynyn osalta sitä lähinnä vastaava värineliö ko. tyynyn värikartasta. Tämä onnistuu parhaiten vertaamalla tyynyä värikartan neliöihin yksi kerrallaan. Lue kunkin tyynyn antama testitulos värikartan avulla värikarttaan merkityn reaktioajan kuluttua tai viimeistään kaksi minuuttia sen jälkeen. Kuva 3.terveystesti virtsanäytteestä

Testin mukana tulee kattava käyttöohje, josta selviää tulosten kemiallinen perusta, normaaliarvot ja miten tulokset tulkitaan.

Tämä tuote on CE-merkitty lääkinnällinen laite ja tarkoitettu terveydenhuollon ammattilaisten käyttöön. Testi sisältää suomenkieliset käyttöohjeet. On tärkeää noudattaa ohjeita tarkasti. Tätä testiä ei ole tarkoitettu kotikäyttöön.

Muu tuotetemateriaali

Maahantuoja: Abcell Oy

Paino 0,1 kg (kilogramma)
Mitat 25 × 20 × 5 cm (senttimetri)
Scroll to Top