LAAJA VALIKOIMA LAADUKKAITA TERVEYSTESTEJÄ – niin koti- kuin ammattikäyttöön

LAAJA VALIKOIMA LAADUKKAITA TERVEYSTESTEJÄ – helposti ja nopeasti

Kratomtesti

9,00 35,00 

Kratom huumetesti havaitsee kratomin käytön virtsa- ja juomanäytteestä jopa 9 päivän ajan

 • Herkkyys 300 ng/ml
 • Tarkkuus 99,7% verrattuna laboratoriotesteihin.
 • Tulos viidessä minuutissa.
 • Nopea ja anonyymi postitoimitus
 • Valinnaisesti myös lisämaksulla pakettiautomaattiin tai Postiin
SKU DKRA-101 Kategoria

Kratom huumetesti mittaa virtsa- ja juomanäytteestä esiintyviä mitragyniini ja 7-hydroksimitragyniini alkaloidi jäänteitä. Kratom on havaittavissa 7-9 pvä niiden käytön jälkeen riippuen käytön määrästä ja säännöllisyydestä. Testin herkkyys on 300 ng/ml (mitragyniini).

Mitä on Kratom?

Kratom ”yrttihuume” saadaan Kaakkois-Aasiasta oleva speciosa -puun lehdistä. Siellä paikalliset ovat käyttäneet sitä vuosisatojen ajan piristeenä, kivunlievitykseen ja päihteenä, joko suun kautta otettuna tai polttamalla. Sen käyttö on sittemmin levinnyt muualle maailmaan. Maailmalla tämä opioidikriisiin kytketty ja jopa yliannostuksiin yhdistetty huumekasvin käyttö on yleistynyt myös Suomessa. Suomessa kuluttajamarkkinoilta Kratom on luokiteltu kielletyksi psykoaktiiviseksi aineeksi, joten sitä ei saa maahantuoda, myydä tai luovuttaa eteenpäin. Aineen hallussapito tai käyttö ei kuitenkaan ole Suomessa rangaistavaa.

Kratom ei sisällä opiaatteja, mutta se sisältää alkaloideja, pääasiassa mitragyniinia ja 7-hydroksimitragyniiniä, jotka vaikuttavat aivojen opioidireseptoreihin. Pieninä annoksina sillä on piristävä vaikutus ja sitä käytetään viihdehuumeena joko yksinään tai muiden huumeiden vaikutuksen vahvistamiseen. Suurina annoksina sen vaikutuksen muistuttavat opioideja ja sitä käytetään kroonisen kivun lievittämiseen. Opiaattiriippuvaiset käyttävät Kratomia opiaattien korvikkeena,

Suun kautta nautittuna Kratomin vaikutus alkaa näkymään n.15-20 minuutin kuluttua.

Haittavaikutukset: pahoinvointi, heikotus, alkoholin kaltainen krapula. Toleranssi kasvaa nopeasti ja aiheuttaa riippuvuutta säännöllisesti käytettynä.

Kratom huumetestiliuskan käyttöohje

 1. Virtsanäyte voidaan ottaa kaikkina vuorokauden aikoina puhtaaseen astiaan ja testata heti. Se voidaan tarvittaessa myös säilyttää jääkaapissa 2 vrk tai pakastettuna  pitempään, jolloin sen on ensin annettava lämmetä huoneenlämpöön ja se on sekoitettava hyvin. Mahdolliset kiteet ja saostumat on poistettava tai niiden on annettava laskeutua astian pohjalle, jotta testaus kirkkaasta virtsasta on mahdollinen.
 2. Säilytä testiliuskat huonelämmössä ja testaa tuore virtsa heti. Lämmitä kylmä näyte huonelämpöön. Revi tai leikkaa päästä testiliuskapussi auki ja ota liuska esiin.
 3. Pidä liuskaa KRA-tunnuksella osoitetusta päästä, upota sen nuolirivillä merkattu pää enintään sentin syvyyteen (MAX-viiva ei saa kostua) näytteeseen ja pidä se siinä, kunnes punertava liuosrintama imeytyy näkyviin (10-15 sekuntia).
 4. Nosta liuska näytteestä, kopauta liuskan pintaan tarttunut neste pois ja aseta liuska vaakatasoon esim. näyteastian päälle tai pöydälle. Katso aika kellosta.
 5. Lue tulos liuskan testialueelta 5 min kuluttua (ei enää ≥ 10 min kuluttua), jolloin taustan tulee olla tasaisen vaalea ja C-viivan selkeä, ja tulkitse tulos seuraavasti:

Kratom huumetestitulos

 • NEGATIIVINEN = ei testin herkkyysrajaa ylittävää kratommäärää, kun sekä T- että C-viiva näkyvät. Tulos tulkitaan aina negatiiviseksi, kun T-vyöhykkeellä näkyy heikkokin viiva.
 • POSITIIVINEN = näyte sisältää kokaiinia, kun T-viiva puuttuu, mutta C-viiva näkyy.
 • EPÄONNISTUNUT (invalid), kun C-viiva puuttuu. Tee uusi koe uudella liuskalla.

 

Huumetesti info

Huumetesti osasto

Paino 0,02 kg (kilogramma)
Mitat 15 × 5 × 05 cm (senttimetri)
Tuotemäärä

1 kpl, 3 kpl, 5 kpl

Scroll to Top