LAAJA VALIKOIMA LAADUKKAITA TERVEYSTESTEJÄ – niin koti- kuin ammattikäyttöön

LAAJA VALIKOIMA LAADUKKAITA TERVEYSTESTEJÄ – helposti ja nopeasti

4 aineen huumeseula

12,50 44,50 

Luotettava ja helppokäyttöinen huumeseula havaitsee tavallisimmat katukauppa huumeet (MOP, THC, AMP, BZO)

 

SKU DOA-144 Kategoria

AllTest 4 aineen huumeseula havaitsee virtsa- ja juoma/nestenäytteestä seuraavat huumeryhmät: amfetamiini, kannabisyhdisteet, morfiini/opiaattijohdannaiset ja bentsodiatsepiinit. Ne ovat myös yleisiä katukauppa huumeita. Herkkyysrajat ovat suluissa

 1. Morfiinit                  MOP (300 ng/mL)
 2. Bentsodiatsepiinit  BZO (300 ng/mL)
 3. Amfetamiinit          AMP (1000 ng/mL)
 4. Kannabis              THC (25 ng/mL)

Katso tarkempi aine erittely

 • Tarkkuus 99,8% verrattuna laboratoriotesteihin.
 • CE-merkitty ammattilaiskäyttöön
 • Tulos viidessä minuutissa.
 • Nopea ja anonyymi postitoimitus
 • Valinnaisesti myös lisämaksulla pakettiautomaattiin tai Postiin

Huumetestin tekeminen, 4 aineen huumeseula

Virtsa- tai juomanäyte otetaan esim. kertakäyttömukiin, testipaneli otetaan esiin ilmatiiviiksi saumatusta foliopussistaan, liuskapäitä suojaava tulppa poistetaan, liuskapäät kastetaan noin 1 cm syvyyteen testattavaan näytteeseen ja pidetään näytteessä, kunnes punertava, ylöspäin liikkuva imeytymisrintama näkyy joka liuskassa. Paneli poistetaan näytteestä, suojatulppa pannaan takaisin paikalleen ja paneli asetetaan vaakasuoraan asentoon esim. pöydälle.

 • Testi on onnistunut ja tulos on valmis, kun liuskassa näkyy C-viiva (kontrolli) ja liuskan taustaväri on tasaisen vaalea (punertava).
 • Jos C-viivan alapuolella ei näy taustasta selvästi erottuvaa T-viivaa (testiviiva), näyte on sisältänyt herkkyysrajan ylittävän määrän jotain ko. liuskan testaamaa huumetta.
 • Mikäli kaikissa 4 liuskassa näkyy sekä C- että T-viiva, näytteessä ei ole ollut annettuja herkkyysrajoja ylittäviä määriä mitään testatuista huumeista.

Nuoret (15–24 -vuotiaat) ja nuoret aikuiset (25–34 -vuotiaat) ovat tyypillisimmät huumeiden käyttäjäryhmät. Viime vuosina kannabiksen käyttö on lisääntynyt erityisesti nuorten aikuisten keskuudessa. Aktiivisimmin kannabista käyttävät tämän ikäryhmän miehet. 25–34 –vuotiaista miehistä 44 % ilmoitti joskus kokeilleensa tai käyttäneensä kannabista; viimeksi kuluneen vuoden aikana käyttäneitä oli 15 % ja viimeksi kuluneen kuukauden aikana käyttäneitä 5 %. Tämä miesikäluokka on myös ryhmä, jossa eri huumausaineiden, lääkeaineiden ja alkoholin sekakäyttö on tavallisinta. Hyvin usein huumeiden käyttöön yhdistyy nimenomaan keskimääräistä runsaampi alkoholin käyttö ja humalajuominen.

UKK

 1. Tunnistaako 4 aineen huumeseulan MOP kipu- ja vieroitushoidossa käytetyt synteettiset opiaatti kipulääkkeet? 

Tämä testi ei tunnista kipu- ja vieroitushoidossa käytettyjä synteettisiä opiaatteja. Synteettisille opiaateille on omat pikatestit:

Tietoa opiaateista

Huumetesti info

Huumetesti osasto

Paino 0,02 kg (kilogramma)
Mitat 15 × 15 × 3 cm (senttimetri)
Tuotemäärä

1 kpl, 3 kpl, 5 kpl

Scroll to Top