LAAJA VALIKOIMA LAADUKKAITA TERVEYSTESTEJÄ – niin koti- kuin ammattikäyttöön

LAAJA VALIKOIMA LAADUKKAITA TERVEYSTESTEJÄ – helposti ja nopeasti

Giardia lamblia pikatesti

19,90 

Helppo ja nopea testitulos Giardia lamblian selvittämiseen ulostenäytteestä

  • Tarkkuus 97% verrattuna laboratoriotesteihin.
  • CE-merkitty lääkinnällinen laite ammattilaiskäyttöön.
  • Huom. Normaali toimitus lähetetään kirjeenä, mutta talvella jäätymisriskin takia suosittelemme valitsemaan toimitustavaksi Matkahuollon xxs tai Postin noutopiste paketin

 

 

SKU REF: IEGC-635 Kategoriat , ,

Saatavuus: Varastossa

Giardia lamblia on yleisin vakavaa ripulitautia ihmisellä aiheuttava itiöeläin. Se loisii ja lisääntyy ohutsuolessa aiheuttaen imeytymishäiriöitä, painon pudotusta ja elimistön kuivumista. Akuutti vaiheessa Giardia lambia aiheuttaa vakavan ripulitaudin, mutta taudin muuttuessa krooniseksi uloste palautuu kiinteäksi. Se aiheuttaa imeytymishäiriöitä, painon putoamista ja elimistön kuivumista. Tauti on yleistynyt länsimaissa viime vuosikymmeninä ja on erityisen vaarallinen henkilöille, joiden immuunivaste on heikentynyt. Tauti voi esiintyä myös oireettomana.

Tuote sisältää

  • käyttöohjeen
  • testikasetin
  • uutosputken, jonka puskuriin ulostenäyte otetaan putken korkkiin kiinnitetyllä näytetikulla. Uutosputki toimii myös annostelijana, jolla 3 tippaa uutosta siirretään testikasetin analysoitavaksi.
  • Tulos valmistuu 15 minuutissa ja perustuu giardia lamblian sisältämän proteiinin immunologiseen tunnistamiseen.

 

Tämä tuote on CE-merkitty lääkinnällinen laite ja tarkoitettu terveydenhuollon ammattilaisten käyttöön. Testi on varustettu suomenkielisellä käyttöohjeella. On tärkeätä, että noudattaa ohjeita ja tulkitsee niitä oikein. Testiä ei ole tutkittu kotikäytössä.

Tuotetieto

Maahantuoja: Abcell Oy

Scroll to Top