LAAJA VALIKOIMA LAADUKKAITA TERVEYSTESTEJÄ – niin koti- kuin ammattikäyttöön

LAAJA VALIKOIMA LAADUKKAITA TERVEYSTESTEJÄ – helposti ja nopeasti

Kloriditesti

31,90 

WaterWorks™ Kloriditesti varmistaa juomaveden laadun ja vedenpehmennyslaitteiden toimivuuden. Mittaa kloriditasot 0-500 ppm

SKU 481027 Kategoria

Saatavuus: Vain 3 varastossa

Veden kloriditesti tehdään kun halutaan varmistaa juomaveden laatu ja vedenpehmennyslaitteiden toimivuus.

WaterWorks™ Chloride Check on markkinoiden edistynein kloriditestiliuska, joka on suunniteltu noudattamaan Yhdysvaltain ympäristönsuojeluviraston (EPA) ohjeistuksia kloridipitoisuuksille. Nämä kloriditestiliuskat tarjoavat helpon ja turvallisen tavan testata veden kloriditasot ilman, että suorituskyvystä tai luotettavuudesta tingitään. Mittausalue on 0-500 ppm (mg/L), mikä tekee Chloride Check -testistä luotettavan vaihtoehdon perinteisille mittausmenetelmille.

Veden kloridipitoisuuden tutkiminen on tärkeää, sillä liiallinen kloridi voi vaikuttaa veden makuun ja laatuun, ja se voi myös aiheuttaa korroosiota vesijohtojärjestelmissä. Tämän vuoksi on suositeltavaa tarkistaa kloridipitoisuus säännöllisesti, erityisesti alueilla, joissa vesi voi sisältää luontaisesti suuria kloridipitoisuuksia tai alueilla, joissa käytetään vedenpehmennyslaitteita.

Pakkaus sisältää 50 testiliuskaa, ja se on ihanteellinen ratkaisu niin kotitalouksille kuin ammattikäyttöönkin. Testi tunnistaa kloridipitoisuudet 0, 50, 100, 250 ja 500 ppm (mg/L) tasolla, tarjoten käyttäjälle kattavat tiedot veden kloriditasosta.

Valitse WaterWorks™ Chloride Check -testiliuskat, kun haluat varmistaa, että juomavetesi on turvallista ja laadukasta.

Scroll to Top