LAAJA VALIKOIMA LAADUKKAITA TERVEYSTESTEJÄ – niin koti- kuin ammattikäyttöön

LAAJA VALIKOIMA LAADUKKAITA TERVEYSTESTEJÄ – helposti ja nopeasti

Isyystesti

178,00 

Tarkka DNA-isyystesti akkreditoidun laboratorion (DDC) tekemänä.

Nopea toimitusaika ja helppolukuinen raportti.

Luotettava tulos edulliseen hintaan.

Yksiselitteinen tulos – DNA-isyystestimme kertoo luotettavasti, onko testattava henkilö lapsen biologinen isä. Pystymme kertomaan sinulle yksiselitteisesti, että testattava henkilö joko ON lapsen isä (yleensä todennäköisyydellä 99,99 % tai enemmän) tai EI OLE lapsen isä (todennäköisyydellä 100 %).

Tämä testi on suunniteltu henkilökohtaiseen käyttöön. Koska näytteet kerätään kotona, testin tulos ei ole oikeudellisesti pätevä.

DNA isyystestin tieteellinen tausta

Isyystesti vertaa lapsen ja oletetun isän DNA-profiilia keskenään. Kun testattavat henkilöt ovat biologisesti sukua toisilleen, heidän DNA-profiilinsa vastaavat tutkituista kohdista toisiaan. DNA-profiilit koostuvat markkereista, jotka ovat DNA:ssa olevia tunnettuja kohtia.

Isyystesti antaa kaksi mahdollista tulosta:

1) Isyyden todennäköisyys yleensä selvästi yli 99,99 %.

2) Isyyden todennäköisyys 0 %, eli testattu henkilö ei ole lapsen isä (100 % varmuudella).

Testissämme analysoidaan 20 markkeria, mikä antaa lisäluotettavuutta verrattuna 16 markkerin testiin, joka on ollut tämän alan standardi.

Isyystestin osapuolet

Testiä varten tarvitaan vähintään testattavan isän ja lapsen DNA-näytteet. Jos myös lapsen äidin DNA-näyte on saatavilla, laboratorio voi eliminoida hänen vaikutuksensa lapsen DNA-profiiliin ja keskittyä lapsen ja isän väliseen vertailuun. Testi voidaan kuitenkin tehdä, vaikka äidin DNA-näytettä ei olisi saatavilla. Rutiinitestissämme testataan isän ja lapsen DNA-näytteet.

Jos testattavia lapsia tai isäehdokkaita on useampia, voit valita nämä vaihtoehdot tilaushetkellä.

Suosittelemme vahvasti testaamaan kaikki oletetut isät, jos he ovat sukulaisia keskenään (esimerkiksi veljeksiä tai isä ja poika). Jos tämä ei ole mahdollista, voit testata ainoastaan yhden oletetun isän laajennetulla analyysillä (tässä tapauksessa valitse 25 markkerin testi).

Kunnioitamme aina yksityisyyttäsi – Emme luovuta yhteystietojasi kolmansille osapuolille ja saat testisi huomaamattomassa kuoressa ilman viittauksia DNA-testiin.

Nopeaa ja turvallista – Yleensä tuloksen saa noin 2 viikon kuluttua näytteiden lähettämisestä.

Maailman luotetuin DNA-testauslaboratorio – Yhteistyölaboratoriomme on DDC, jolla on useita akkreditointisertifikaatteja kertomassa laboratorion korkealaatuisesta työstä. DDC on akkreditoitu seuraavien järjestöjen toimesta: American Association of Blood Banks (AABB), ACLASS (ISO 17025 -sertifiointi), American Society of Crime Laboratory Directors/Laboratory Accreditation Board (ASCLD/LAB), College of American Pathologists (CAP), New York State Department of Health (NYSDOH) ja Clinical Laboratory Improvement Amendments (CLIA). DNA-testauksen ammattilaiset suosittelevat DDC-laboratoriota (DNA Junction).

Asiakaspalvelussamme vastaa aina asiantunteva suomalainen henkilökuntamme – Olemme aina valmiita auttamaan sinua kaikissa DNA-testaukseen liittyvissä kysymyksissä.

Huomaathan, että lähettäessäsi DNA-näytteitä takaisin meille, suostumus testaamiseen tulee osoittaa kaikilta osapuolilta. Jos testattava lapsi on alle 18-vuotias, suostumuksen on annettava hänen huoltajansa. Emme tarkista henkilötietoja, joten allekirjoitusten todenmukaisuus on asiakkaan vastuulla.

 

Katso myös muut hedelmällisyystestit

Testipakkauksen sisältö

– Helppokäyttöiset näytteenottovälineet. Näytteen ottaminen on nopeaa ja kivutonta.

– Turvalliset kuljetuskuoret näytteenottovälineille.

– Selkeät ja helposti seurattavat ohjeet näytteenottoon.

– Suostumuslomake.

– Valmiiksi maksettu postituskuori näytteenottovälineiden takaisin lähettämistä varten.

– Testitulokset ovat englanninkieliset.

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Scroll to Top