LAAJA VALIKOIMA LAADUKKAITA TERVEYSTESTEJÄ – niin koti- kuin ammattikäyttöön

LAAJA VALIKOIMA LAADUKKAITA TERVEYSTESTEJÄ – helposti ja nopeasti

12 Huumesylkitesti: Nopea ja Luotettava Huumeiden Seulonta

21,90 

Kattava ja nopea 12 Huumesylkitesti ammattilaiskäyttöön tunnistaa yleisimmät huumausaineet syljestä viidessä minuutissa. CE-merkitty, helppo ja anonyymi toimitus. Ihanteellinen sekä terveydenhuollon ammattilaisille että itsetestaukseen ajokunnon varmistamiseksi. Saatavilla nopealla postitoimituksella.

SKU DSD-123-D Kategoria

Saatavuus: Varastossa

12 Huumesylkitesti tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden suorittaa huumeseulonta paikan päällä ilman epämukavia tilanteita. Tämä menetelmä mahdollistaa huumetestauksen suorittamisen valvotusti, mikä varmistaa testituloksen luotettavuuden ja estää tuloksen manipuloinnin. Sylkinäyte on helppo kerätä, ja se tarjoaa nopean sekä tarkan tavan havaita yleisimmät huumausaineet.

Huumesylkitestin Edut ja Käyttökohteet

Huumesylkitesti on erinomainen valinta kun testi pitää tehdä heti ja valvostusti,. Testi sopii hyvin työpaikan huumevalvontaan, liikennevalvontaan ja erilaisiin turvallisuusarviointeihin. Tämä menetelmä minimoi henkilön kokeman epämukavuuden ja yksityisyyden loukkaukset, tarjoten samalla nopeat ja tarkat tulokset. Se on ihanteellinen ratkaisu organisaatioille, jotka haluavat varmistaa turvallisen ja terveellisen ympäristön sekä henkilöille, jotka tarvitsevat luotettavan testin nopeasti.

Testin Ominaisuudet ja Hyödyt

Sylkitestikasetti testaa 12 eri huumetta ja niiden metaboliittejä, mikä mahdollistaa nopean ja tarkan tuloksen saannin mahdollisista vaikuttavista aineista ja niiden sekakäytöstä. Testi tarjoaa välittömät tulokset, mikä on erityisen hyödyllistä nopaesti ja luotettavasti.

Testi havaitsee seuraavat aineet ja niiden pitoisuudet syljessä (ng/mL):
Amfetamiinin (AMP 50), bentsodiatsepiinijohdannaisten (BZO10), buprenorfiinin (BUP10), fensyklidiinin (PCP10), ekstaasin (MDMA50), kannabistuotteiden (THC50), kokaiinin (COC20), metamfetamiinin (MET50), metadonin (MTD30), oksikodonin (OXY40), opiaattien (OPI40) ja synteettisen kannabiksen (K2, 25)

 

Huume / Metaboliitti Havaitsemisaika käytön aloittamisesta Havaittavissa käytön lopettamisen jälkeen
Amfetamiini (AMP) 5-10 minuuttia 72 tuntia
Kannabisyhdisteet (THC) 5-10 minuuttia 14 tuntia
Kokaiini (COC) 5-10 minuuttia 24 tuntia
Metamfetamiini (MET) 5-10 minuuttia 72 tuntia
Opiaatit (OPI) Noin 1 tunti 7-21 tuntia
Synteettinen kannabis (K2) Muutamia tunteja 24-48 tuntia

Taulukossa on yleiskatsaus siitä kuinka nopeasti eri aineet voidaan tunnistaa sylkinäytteestä ja kuinka kauan ne on havaittavissa huumesylkitestillä. Havaitsemisajat voivat vaihdella yksilöllisten tekijöiden mukaan.

 

Paino 0,03 kg (kilogramma)
Mitat 15 × 5 × 0,6 cm (senttimetri)
Scroll to Top