LAAJA VALIKOIMA LAADUKKAITA TERVEYSTESTEJÄ – niin koti- kuin ammattikäyttöön

LAAJA VALIKOIMA LAADUKKAITA TERVEYSTESTEJÄ – helposti ja nopeasti

Patentoitu PHI tekniikka estää Koronaviruksen leviämisen ilmassa

Puolueeton tutkimuslaitos, Innovative Bioanalysis Laboratories Kalifornia USA, teki tutkimuksen Covid 19 (SARS-coV-2 ) viruksen häviämisestä ilmasta ja pinnoilta käytettäessä PHI ilmanpuhdistustekniikkaa.

Tutkimus on ajankohtainen sillä aiemmin on uskottu, että koronavirus ei tartu 2 m etäisyydeltä. Asiantuntijat ovat kuitenkin osoittaneet, että koronavirus leviää ilmateitse ihan normaali hengityksen tai puheen mukana. Puhuessa syntyvien pienten aerosolien määrä nousee hengityksen kiihtyessä ja äänitason noustessa. Aerosolien matkassa virus voi matkata ilmavirtojen mukana huoneesta toiseen, jopa satojen metrien päähän. Tästä kitjoitimme aiemmassa artikkelissa: Koronaviruksen leviäminen ilmateitse.

Aivastustestin tekeminen

Suljettuun 36 m² testihuoneen ilmaan sumutettiin virusta tavalla, joka jäljittelee infektoituneen henkilön aivastamista / yskimistä. REME Halo kenno oli toiminnassa testihuoneessa ja virusten määrä väheni 99,9% oheisen taulukon mukaisesti verrattuna verrokkihuoneeseen ilman kennoa.


Tutkimus osoitti että riski ilmateitse tapahtuvasta viruksen leviämisestä henkilöltä toiselle väheni merkittävästi käytettäessä PHI tekniikkaa.

PHI puhdistusteho koronavirus aivastustestissa
PHI REME puhdistusteho koronavirus aivastustestissä

Tuloilmakanavaan asennettu PHI kennon viruksia tuhoava vaikutus leviäätasaisesti kaikkialle ilmatilaan ja on siten aktiivinen puhdistin verrattuna suodattimilla varustettuihin puhdistimiin, joissa ilman täytyy kulkea suodattimen läpi. Tämä tekniikka on ollut Suomessa myynnissä
vuodesta 2003 lähtien ja tuhansia laitteita on ollut käytössä siitä lähtien varmistamassa turvallista sisäilmaa. Jos tilassa ei ole koneellista tuloilmaa, voidaan käyttää omalla puhaltimella varustettuja PHI laitteita.

Lääkärilehdessä: Oireeton henkilö voi toimia aerosolivälitteisen virustartunnan lähteenä.

Scroll to Top