LAAJA VALIKOIMA LAADUKKAITA TERVEYSTESTEJÄ – niin koti- kuin ammattikäyttöön

LAAJA VALIKOIMA LAADUKKAITA TERVEYSTESTEJÄ – helposti ja nopeasti

Tulehdusarvotesti (CRP)

19,90 

Medigoo Tulehdusarvotesti tarjoaa nopean tavan selvittää mahdollinen infektio.

  • Helppokäyttöinen testi paljastaa viidessä minuutissa tulehdusarvon kohoamisen.
  • Tulokset välittömästi kotona.
  • CE merkitty lääkinnällinen laite kotikäyttöön, CЄ0483

 

 

 

SKU MG-CRP Kategoria

Medigoon tulehdusarvotesti selvittää, onko kyseessä vakava infektio. Bakteeriperäiset infektiot tai sairaudet nostavat tulehdusarvoa (CRP). Tämä helppokäyttöinen ja luotettava testi paljastaa viidessä minuutissa, onko tulehdusarvosi (CRP) koholla. Testi tehdään sormenpäästä otetulla verinäytteellä käyttäen mukana tulevaa lansettia.

Tuotepaketti sisältää kaikki tarvittavat välineet yhden testin suorittamiseen tulehdusarvon (CRP) määrittämiseksi. Tulokset näet viidessä minuutissa. Käyttöohjeet saatavilla suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Tuotteen sisältö

  • Paketti sisältää kaikki tarvittavat välineet ja kertatestin suorittamiseen tulehdusarvon (CRP) selvittämiseksi.
  • Näet tulokset 5 minuutissa.
  • Käyttöohjeet suomen, ruotsin ja englannin kielellä

Tulehdusarvo (CRP) testi, testin mittaustasot:

  • CRP < 8 MG/L. Tämä tulos viittaa siihen, että ei ole infektiota tai tulehdusta.
  • CRP = 8– 40 MG/L Tämä tulos tarkoittaa sitä, että virusinfektio voi olla kehittymässä. Sinun on hyvä keskustella lääkärin kanssa.
  • CRP = 40 – 100 MG/L Tämä tulos tarkoittaa viittaa virus- tai bakteeri-infektioon. Sinun on keskusteltava lääkärin kanssa.
  • CRP > 100 MG/L Tämä tulos viittaa vakavaan bakteeri-infektioon. Sinun on keskusteltava pikaisesti lääkärin kanssa.

Jos tulehdusarvosi on merkittävästi koholla saatat tarvita antibioottihoitoa ja on aiheellista keskustella asiasta lääkärin kanssa.

CRP yleisesti

C-reaktiivinen proteiini on maksassa syntesoituva ns. akuutin vaiheen proteiini. Terveillä henkilöillä sitä esiintyy seerumissa hyvin alhaisena pitoisuutena. CRP-pitoisuus veressa kasvaa tulehduksellisen prosessin yhteydessä hyvin nopeasti (6-8 tunnissa) ja nousu voi olla jopa 1000 × yli alkuperäisarvon. Syyn poistuessa alenee myös veren CRP-pitoisuus nopeasti.

Tulehdusprosessissa CRP sitoutuu bakteerien solukalvoon opsonisaatioprosessin kautta sekä aktivoi komponenttijärjestelmää ja T-lymfosyyttejä.

Kohonnut CRP-lukema liittyy käytännössä kaikkiin elimistössä vallitseviin tulehdustiloihin. CRP on lyhenne termistä C-reaktiivinen proteiini. CRP on maksasolujen tuottama valkuaisaine, jonka määrä suurenee huomattavasti monenlaisissa tulehduksissa ja kudosvaurioissa. CRP:n määrä kasvaa jo 6–12 tunnissa tulehduksen alusta, mikä tekee sen käyttökelpoiseksi tulehduskokeeksi. CRP testillä voidaan seurata bakteeritulehduksen antibioottihoidon tehoa. Kun arvo lähtee pienenemään, tiedetään, että lääkitys tehoaa.

Tillet ja Francis totesivat vuonna 1930, että infektiopotilaiden seerumi pystyi sakkauttamaan pneumokokista eristetyn valkuaisaineen, jota ensin nimitettiin C-fraktioksi, myöhemmin C-polysakkaridiksi. Sittemmin tälle proteiinille vakiintui nimitys C-reaktiivinen proteiini (CRP) (Gewurz ym. 1982, Young ym. (1991). CRP on 187 aminohaposta koostuva proteiini, jonka geeni sijaitsee kromosomissa 1 (Toniatti ym. 1990).

Hyvä artikkeli CRP :stä

Tulehdus voi johtua monesta eri aiheuttajasta, moniin näistä valikoimastamme löytyy testi. Valikoiman näet täältä.

 

Paino 0,033 kg (kilogramma)
Mitat 19 × 5 × 1 cm (senttimetri)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Scroll to Top