LAAJA VALIKOIMA LAADUKKAITA TERVEYSTESTEJÄ – niin koti- kuin ammattikäyttöön

LAAJA VALIKOIMA LAADUKKAITA TERVEYSTESTEJÄ – helposti ja nopeasti

PHI REME®Micro

1840,00 

PHI REME®Micro Ilmanpuhdistin synnyttää ilmaan turvallisia ioneita ja hapettajia, jotka hävittää yli 99% ilmassa olevista bakteereista, homeista, viruksista ja hajuista.

Kategoria

PHI REME® Mikro on hiljainen ja erittäin tehokas siirrettävä plasmapuhallin sisäilmanpuhdistamiseen homeista, bakteereista, viruksista ja hajuista.

Helpon liikuteltavuuden ansiosta PHI-Cell REME ®tekniikka  on täydellinen ratkaisu mihin tahansa huoneeseen, liiketilaan, mökille ja veneeseen. Laite hävittää yli 99% ilmassa olevista bakteereista, homeista, viruksista ja hajuista.  Kennon läpi virrannen ilman puhdistusvaikutus leviää muille sisätilan pinnoille.

PHI REME® Mikron toiminta periaate

UV-valon ja nelimetallisen katalyyttikennon tuottamien OH-radikaalien, peroksidien ja superoksidi-ionien reaktioon ilman epäpuhtauksien kanssa. Epäpuhtaudet mineralisoituvat eli muuttuvat hiilidioksidiksi
ja vedeksi. Laitteen tuottamat hapettajat ovat reaktiivisuutensa takia lyhytaikaisia eikä ilmaan jää kemikaali- tai muita jäämiä.

Ilmanpuhdistus Microlla

Kytke verkkolaite koneeseen ja pistotulppa sähköverkkoon. Koneen kyljessä sijaitsevassa käynnistyskytkimessä on kaksi
asentoa:

  • I asennossa vain hapetuskenno on päällä ja
  • II asennossa hapetuskenno ja puhallin ovat päällä.

Micro sisäilmanpuhdistin tulee asettaa tukevalle alustalle paikkaan, jossa tuloilman ja poistoilman puolella on vähintään 30cm vapaata tilaa. Laite toimii parhaiten +20°C lämpötilassa. Ohjeiden mukaan toimittaessa hapetuksessa hapetuksessa syntyvän otsonin määrä jää alle 0,04 ppm:ää (0,04 miljoonasosaa). Otsonin työhygieeninen enimmäismäärä saa olla 0,05 ppm:ää sisätiloissa 8 tunnin oleskelua varten.
Autojen sisätilojen hajunpoisto toimii parhaiten, kun käsiteltävän auton sisätilat ovat lämmenneet vähintään +20oC. Sisäilmanpuhdistin normaalikäytössä Laitteen toimiessa normaalisti I tai II asennossa, laitteen sisältä kajastaa sininen UV-valo ja hapetusprosessin tuoksu on aistittavissa. II asennossa kuuluu puhaltimen ääni ja laitteen läpi kulkeva ilmavirta on tunnistettavissa.

Tekniset tiedot

Jännite. . . . . . . . . . . . . . 230 V / 50 Hz / 12 volttia
Virta. . . . . . . . . . . . . . . . 0,2 A
Puhallin. . . . . . . . . . . . . . 39 m3 / h
Puhdistusteho. . . . . . . . n. 125 m3 / h
Valmistusmateriaali. . . . alumiini
Paino. . . . . . . . . . . . . . . . 1,5 kg
Hapetuskennon käyttöikä 25.000 tuntia
Takuu 12 kuukautta laitteen ostohetkestä valmistus- ja raaka-ainevioille.

Paino 2 kg (kilogramma)
Mitat 40 × 30 × 20 cm (senttimetri)
Scroll to Top