LAAJA VALIKOIMA LAADUKKAITA TERVEYSTESTEJÄ – niin koti- kuin ammattikäyttöön

LAAJA VALIKOIMA LAADUKKAITA TERVEYSTESTEJÄ – helposti ja nopeasti

Helppokäyttöinen ja tehokas tyrmäystippatesti – CYD

14,90 

CYD on helppokäyttöinen mutta erittäin tehokas tyrmäystippatesti, joka havaitsee sekunneissa yleisesti käytetyt juomiin sekoitettavat huumausaineet, kuten kokaiinin, MDMA, ketamiinin, GHB ja amfetamiinin.

 

Kategoria

Saatavuus: Varastossa

CYD on yksinkertainen mutta erittäin tehokas tyrmäystippatesti, joka havaitsee sekunneissa laajasti käytettyjä juomiin sekoitettavia aineita, jotka sisältävät amiineja, kuten kokaiinia, MDMA, ketamiinia, GHB: tä tai amfetamiinia. Testi tekeminen on helppoa ja nopeaa, mikä tekee siitä erinomaisen apuvälineen juomien turvallisuuden takaamiseksi esimerkiksi baareissa ja juhlissa.

CYD-tuotemerkki tulee sanoista Check Your Drink ja testi perustuu kemialliseen värireaktioon.

Käyttöohjeet:

  1. Levitä tippa juomaasi testiliuskan pinkkiin ja keltaiseen alueeseen.
  2. Tarkkaile, muuttuuko jompikumpi testiliuskoista oranssiksi, harmaaksi tai siniseksi.
  3. Jos väri muuttuu, ÄLÄ JUO!

Juomiin sekoitettavat huumausaineet ovat merkittävä ongelma monissa maissa, ja yhä useammat ihmiset joutuvat tämän rikoksen kohteeksi. Samaa ongelmaa esiintyy myös Suomessa. Siksi CYD-testiä on paljon kysytty myös täällä. CYD-testiliuskat on helppo kantaa mukana taskussa, meikkilaukussa ja lompakossa. Pakkauksessa on 5 testiä ja pakkauksen paksuus on alle 2 mm ja muut mitat 6 x 10 cm.

Tutkimusten mukaan yli puolet baarien, drinkkiravintoloiden ja yksityispippaloiden asiakkaista ovat huolissaan riskistä joutua juomiin sekoitettujen huumaavien aineiden uhreiksi. Erityisen suosittuja alkoholivaikutuksen lisätehostajina ovat juomiin helposti sekoittuvat ketamiini ja gamma-aminovoihappo (GHB), jotka tunnetaan ns. tyrmäystippoina.

CYD tarjoaa yksinkertaisen tavan varmistaa juomasi turvallisuus ja ehkäistä mahdollisia vaaratilanteita. Pidä itsesi ja läheisesi turvassa käyttämällä CYD-testiä.

Paino 0,05 kg (kilogramma)
Mitat 10 × 6 × 0,3 cm (senttimetri)
Scroll to Top