LAAJA VALIKOIMA LAADUKKAITA TERVEYSTESTEJÄ – niin koti- kuin ammattikäyttöön

LAAJA VALIKOIMA LAADUKKAITA TERVEYSTESTEJÄ – helposti ja nopeasti

Miksi otsonaattoreiden terveysriskeistä ei puhuta ?

Otsonaattoreita on mainostettu harhaanjohtavasti turvalliseksi tavaksi poistaa viruksia, homeita ja hajuhaittoja rakennuksista, autoista, veneistä ym. sisätiloista. Viranomaiset ovat huomioineet, ettei kuluttajia ole aina opastettu riittävästi laitteen turvallista käytöstä, eikä sen paremmin kerrottu otsonin terveyshaitoista.

Otsonointilaitteita myydään jo lähes joka marketista ja niiden käytöstä ei juuri opasteta muualla, kuin käyttöohjeessa, jos sielläkään.

Otsonista aiheutuu terveysongelmia

Otsoni on ihmiselle ja eläimille vahingollinen yhdiste ja jo pieninä pitoisuuksina se aiheuttaa terveyshaittoja. Otsoni ärsyttää hengitysteitä ja sen aiheuttamia akuutteja terveyshaittoja ovat rintakipu, yskä, hengitysvaikeudet ja kurkun ärsytys. Otsoni voi pahentaa astman oireita ja heikentää vastustuskykyä.

Mainoksissa luvataan usein, että otsonointilaitteilla pääsee eroon asuinrakennuksessa olevista mikrobeista, viruksista ja allergeeneistä Tämä ei pidä paikkaansa, koska puhdistettavaan tilaan ei voida tuottaa tarpeeksi suurta otsonimäärää, jossa voitaisiin oleskella samanaikaisesti.

Otsonoitavassa tilassa ei saa oleskella. Myös kotieläimet, elintarvikkeet ja huonekasvit on siirrettävä pois. Ilmanvaihto pitää sulkea, jottei ostsoni leviä tiloihin missä on muita ihmisiä. esim. toimistot, rivitalot ym.

”Otsonoinnin yhteydessä syntyy terveydelle haitallisia pienhiukkasia tai yhdisteitä, jotka voivat kiinnittyä pintoihin ja rakenteisiin. Reaktiotuotteet voivat myös aiheuttaa terveyshaittaa, minkä vuoksi otsonoidun tilan pinnat on puhdistettava huolellisesti pyyhkimällä varoaikana tapahtuneen tuuletuksen jälkeen.”: Tukes, Työterveyslaitos ja THL tiedote

Ilmanpuhdistus teknologia, joka ei tuota otsonia

Maailman johtava ilmanpuhdistusteknologian valmistaja RGF Enviromental Grop inc on edelläkävijä ilmanuhdistuslaitteista, jotka eivät tuota otsonia ollenkaan Heillä on vuosikymmenien kokemus ilmanpuhdistusteknologiasta ja yhtiön valmistamia ympäristönsuojelulaitetta käytetään kaikkialla maailmassa. L-ION on patentoitua tekniikkaa.

L-ION on uusinta Led / katalyytti tekniikkaa

L-ION laite yhdistää kaksi toimintoa. Siinä Bi-polaarinen ionisaatio lähettää ilmaan varautuneita ioneja, jotka reagoivat ilmassa olevien kemiallisten yhdisteiden kanssa pilkkoen ne pienemmiksi. Sen lisäksi Led valolla toimiva UV kenno ja nelimetallikatalyytti lähettävät ilmaan hapettajia jotka tuhoavat mikrobiren ja homeiden DNA rakenteen tehden ne vaarattomiksi. Reaktioajan jälkeen hapettajat palautuvat normaaliksi hapeksi.

Simuloi luonnon omaa ilmanpuhdistusmekanismia

Hyvälaatuisessa ulkoilmassa esiintyy runsaasti varautuneita ioneja ja hapettajia. L-ION jäljittelee luonnon omaa ilmakehän puhdistusjärjestelmää. Laite on turvallinen käyttää, eikä siitä aiheudu terveyshaittoja ihmisille. Pitkäikäiset led uv- valot eivät tuota otsonia eivätkä ne sisällä elohopeaa. Laite toimii myös vaativissa olosuhteissa pestävän esisuodattimen ansiosta. Yksi L-ION laite pystyy pitämään 40 m3 tilan turvallisena suojaten siellä olevat ihmiset ilmateitse tarttuvalta virusten pisaratartunnalta ja poistaen ilmasta myös homeet, hajut ja bakteerit.

UV LED tilapuhdistin
Huonekohtainen L-ION™ parantaa sisäilman laatua vähentämällä tehokkaasti viruksia, bakteereita, allergeeneja, hajuja ja VOK-yhdisteitä

Tutustu L-ION laitteeseen

Scroll to Top