LAAJA VALIKOIMA LAADUKKAITA TERVEYSTESTEJÄ – niin koti- kuin ammattikäyttöön

LAAJA VALIKOIMA LAADUKKAITA TERVEYSTESTEJÄ – helposti ja nopeasti

Monihuumetesti jauheille ja sivelynäytteille – Huumausaineiden jäämien analysointi

23,90 

Testaa jauhe tai pilleri. Monihuumeseula pinta ja jauhenäytteistä havaitsee 11 yleisintä huumetta

 • Tarkkuus 98% verrattuna laboratoriotesteihin.
 • CE-merkitty
 • Tulos viidessä minuutissa.
 • Nopea ja anonyymi postitoimitus
 • Valinnaisesti myös lisämaksulla pakettiautomaattiin tai Postiin
SKU DOA-X114 Kategoria

Saatavuus: Varastossa

Monihuumetesti jauheille ja sivelynäytteille on suunniteltu epämääräisten kiinteiden aineiden tai juomanäytteiden analysointiin. Tällä monihuumetestillä voidaan selvittää, sisältääkö pilleri tai jauhe huumausainetta tai niiden jäämiä. Testi tunnistaa erittäin pienet ainejäämät ja auttaa paljastamaan testattavan aineen todellisen sisällön.

Testattava aine voi olla esimerkiksi työpaikalla tai koulussa löydetty jauhepussi, epämääräinen aine kotibileistä, pöydän pinnalta löydetty jauhe tai jopa yksittäinen lattialta löytynyt pilleri.

Testin sisältö

Testikasetti pystyy testaamaan 11 yleisintä huume- ja lääkeainetta. Testiin sisältyy puskuriliuos, jonka avulla voit liuottaa jauhemaiset ja/tai kuivat näytteet helposti.

Huom. Talvella jäätymisriskin takia Älä valitse toimitustavaksi kirjettä (postimaksu) tai Postin pikkupakettia, mikäli postilaatikkosi sijaitsee ulkona.

Testattavat huumeryhmät ja herkkyysrajat ng/ml ovat:

 1. amfetamiini (AMP1000)
 2. ekstaasi (MDMA500)
 3. metamfetamiini (MET1000)
 4. kannabis (THC50)
 5. kokaiini (COC300)
 6. morfiinijohdannaiset (MOP300)
 7. LSD (LSD20)
 8. bentsodiatsepiinit (BZO300)
 9. buprenorfiini (BUP10)
 10. metadoni (MTD300)
 11. tramadoli (TML100).

Huumetestin tekeminen:

Monihuumetesti ohje
Testin tekeminen sivelynäytteistä

 

 

 

 

 

 

 

Huumetestin tekeminen pulverista tai kiinteasta aineesta

Testin tekeminen pulverista

 • Avaa huumeseulapussi ja poista testiliuskojen päitä suojaava tulppa.
 • Testatessasi siveltäviä pintoja, pyyhi liuskojen päillä testattavaa pintaa (pöytä, taso, lattia tms) sivellen ristiin rastiin molemmin puolin mahdollisimman loivassa kulmassa, jotta paljaana olevat liuskapäät koskettavat tutkittavaa pintaa lähes koko mitaltaan.
 • Testatessasi jauhemaista näytettä, avaa puskuriputken vihreä kierrekorkki ja lisää tutkittavaa kiinteää jauhetta puskuriputkeen. Sulje putki uudelleen vihreällä kierrekorkilla (jossa tippakorkki on kiinni), ravistele hetki voimakkaasti ja odota sitten 30 sekuntia.
 • Avaa sitten puskuriputken väritön tippakorkki ja valuta, putkea puristaen, koko putken sisältö testiliuskoja suojanneeseen tulppaan.
 • Työnnä huumeseula varovasti ja hitaasti (ettei puskuri loisku pois tulpasta) takaisin suojatulppaan, kunnes tulppa on alkuperäisessä syvyydessä liuskapäiden suojana.
 • Seuraa värillisen liuosrintaman etenemistä ja odota, kunnes selkeä C-vyöhyke on ilmestynyt kaikkiin liuskoihin. Lue tulos 5 minuutin kuluttua tulpan sulkemisesta (ei enää yli 10 minuutin kuluttua) ja tulkitse tulos jokaisen liuskan osalta erikseen seuraavasti:

Kun testi-ikkunassa näkyy kaksi viivaa (C ja T), tulos on NEGATIIVINEN eli sively- tai jauhenäytteessä ei ole merkkejä kyseiseen huumeryhmään kuuluvista aineista.

Kun testi-ikkunassa näkyy vain C-viiva (siis T-viiva puuttuu), tulos on POSITIIVINEN eli tutkitussa näytteessä on kyseiseen  huumeryhmään kuuluvia yhdisteitä.

Jos testi-ikkunassa on vain T-viiva tai ei yhtään viivaa (siis aina, kun  C-viiva puuttuu), testi epäonnistui. Suorita uusi testaus uudella testillä. Mikäli värillinen liuosrintama ei noussut ollenkaan näkyviin, puskuri ei ole imeytynyt tulpasta liuskoihin. Tällöin imeytymisen voi yrittää saada käyntiin kopauttamalla testeriä ja asettamalla se vaakatasoon (kunhan tulppa ei vuoda). Mikäli liuosrintama eteni testi-ikkunan läpi ylös saakka ja tausta vaaleni, mutta C-vyöhyke ei ilmestynyt, ota yhteys maahantuojaan.

Paino 0,02 kg (kilogramma)
Mitat 15 × 5 × 2 cm (senttimetri)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Scroll to Top