8 Helppoa Tapaa Painonhallintaan Päivittäisen Ravinnon Avulla

Viimeisen 20 vuoden aikana moni painonhallintaohjelma on muuttunut mutta useimmat terveelliset tavat ovat pysyneet. Seuraavassa on 8 tärkeintä joiden avulla syöt terveellisesti ja painosi pysyy kurissa.

daily diet

1. Syö usein – se auttaa pitämään kehosi toimintoja yllä, lisää energiaa ja estää ylensyöntiä verrattuna siihen jos syö liian harvoin jolloin helposti sortuu syömään liikaa.

2. Yhdistä hiilihydraatit proteiinin tai rasvan kanssa – kun syö pelkästään hiilihydraatteja keho muuttaa nämä glukoosiksi nopeammin.

3. Älä suotta pelkää rasvaa – se ei vaikuta painoosi. Päinvastoin, terveelliset rasvat auttavat kehoasi absorboimaan rasvaan imeytyviä ravintoaineita vähärasvaisista ruuista. Ne auttavat ihoa ja hiuksia pysymään terveempinä ja saavat aivot tekemään työtä tehokkaammin.

4. Syö aina aamiaista – jos jätät aamiaisen syömättä se johtaa väistämättä liikoihin kaloreihin myöhemmin päivällä.

5. Älä koskaan syö seisten, televisiota katsoen tai esimerkiksi samalla surffaten sosiaalisissa medioissa – johtaa todennäköisesti ylensyöntiin.

6. Syö päivittäin ainakin 400 grammaa hedelmiä ja vihanneksia – ihmiset jotka syövät näitä paljon painavat vähemmän.

7. Vietä vähintään yksi lihaton päivä viikossa – se vähentää huomattavasti kroonisten sairauksien ja ennenaikaisen kuoleman vaaraa.

8. Syö vähemmän sokeria – se vähentää huomattavasti kaloreiden määrää päivittäisessä ruokavaliossa.