Valikko

Rotavirus- ja Adenovirustesti

Akuutti ripulitauti on köyhien maiden lasten yleinen kuolinsyy ja kaikkialla maailmassa vakava lastentauti.

Rotaviruksen aiheuttama vatsatauti on hengenvaarallinen erityisesti imeväisikäisille lapsille, vanhuksille ja immuunivasteen heikkoudesta kärsiville. Infektiot ovat yleisimmillään talviolosuhteissa ja voivat aiheuttaa epidemioita, joissa tuhansia ihmisiä sairastuu. Tyypillisesti rotavirus löytyy noin 50 %:lla vatsataudista. Valtaosalla niistä ripulitaudista kärsivistä lapsista, joilla taudin syy ei ole rotavirus, taudin aiheuttaja on adenovirus. Sairaalahoitoa edellyttävistä vatsataudeista 4-15 % on adenoviruksen aiheuttamia.

16,90 

Kuvaus

Rotavirus, joka tarttuu ulosteiden saastuttaman ravinnon välityksellä tai huonon hygienian seurauksena, pääsee esimerkiksi ulosteiden saastuttamista käsistä suuhun, ja aiheuttaa ripulitaudin 1-3 vrk viiveellä.

Viruksen osoittamiselle ulosteesta paras aika on 2-5 vrk taudin puhkeamisesta, mutta virusta erittyy ulosteeseen koko pitkään jatkuvan ripulitaudin ajan. Rotaviruksen aiheuttama vatsatauti on hengenvaarallinen erityisesti imeväisikäisille lapsille, vanhuksille ja immuunivasteen heikkoudesta kärsiville. Infektiot ovat yleisimmillään talviolosuhteissa ja voivat aiheuttaa epidemioita, joissa tuhansia ihmisiä sairastuu.

Rotavirus-pikatesti on CE merkitty ammattilaiskäyttöön. Testi on helppo tehdä ja tulos selviää heti.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Testerit.fi Asiakaspalvelu

)
    is typing...

    Voit olla meihin yhteydessä alla olevalla lomakkeella.

    Lähetä viesti Sulje
    EUR Euro