Valikko

Mykoplasma pikatestipaketti, 10 testiä

Luotettava ja helppokäyttöinen ammattilaisten käyttämä kastotestiliuska mykoplasman diagnosointiin.

Testikitti sisältää 10 testiä. Testikitin kankintaa suositellaan isommille ryhmille leireille, ryhmä- ja urheilumatkoille, jolloin aikaa ei kulu paikallisen terveydenhuollon etsimiseen.

149 

Kuvaus

Mycoplasma pneumoniae on yleinen hengitystietulehdusten aiheuttaja, se aiheuttaa mm. infektiota, jolla on keuhkokuumeen oireet.  Se tarttuu ihmisestä toiseen hengitystie-eritteistä lähikontaktissa.  Mykoplasmasta johtuvat taudit voidaan hoitaa sopivalla antibioottikuurilla, kun taudin aiheuttaja on todettu.

Testin tekeminen:

Anna testikasettien, reagenssien, kontrollien ja näytteiden tasapainottua huonelämpötilaan (15-30 oC) ennen testin aloittamista.

 • Revi auki testikasetin sisältävä saumattu foliopussi, ota kasetti ja aseta se pöydälle. Aseta pöydälle myös matala näyteputkiteline, ota putkipussista pieni uutosputki ja aseta se putkitelineeseen seisomaan.
 • Avaa puskuripullon korkki ja tiputa pulloa puristamalla telineessä olevaan putkeen, sen reunoja koskettamatta, 10 tippaa (n. 500 µl) uutosreagenssia.
 • Ota sivelynäyte nielusta steriilillä vanupäätikulla. Työnnä tikku syvälle nieluun ja penslaa useita kertoja, jotta riittävä määrä pintasolukkoa tarttuu limakalvolta vanuun. Varo, ettei vanutikkuun pääse sylkeä.
 • Ota tikku nielusta kieltä ja suun sisäpintoja koskettamatta, aseta se uutosputkeen ja pyöräyttele uutosliuoksessa n. 10 sekuntia puristellen vanupäätä putken seinämiä vasten uuttamisen tehostamiseksi.
 • Poista vanutikku uutosputkesta puristamalla se mahdollisimman nesteettömäksi putken seinämien välissä. Pudota tikku poltettavaan jätesäkkiin tai käsittele se laboratoriosi ohjeiden mukaan.Aseta tippakorkki uutosputken suulle, käännä uutosputki ylösalaisin testikasetin näytekaivon S päällä ja tiputa putkea puristaen näytekaivoon kolme tippaa (n. 120 µl) uutosliuosta. Katso aika kellosta.Anna punaisten vyöhykkeiden rauhassa muodostua. Lue tulos 15 min kuluttua (ei enää yli 20 min kuluttua).
  • *Tulos on negatiivinen, ei mykoplasmaa näytteessä, jos kasetissa on vain yksi punaruskea viiva kontrollivyöhykkeellä C. 
  • *Tulos on positiivinen, jos 15 min kuluttua selkeän kontrollivyöhykkeen (C) alapuolella on heikkokin punasävyinen viiva testivyöhykkeellä (T).
  • *Tulos on mitätön (invalid) ja testi epäonnistunut aina, kun C-viivaa ei näy.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Testerit.fi Asiakaspalvelu

)
  is typing...

  Voit olla meihin yhteydessä alla olevalla lomakkeella.

  Lähetä viesti Sulje
  EUR Euro