Valikko

Legionella pikatesti

Legionella pikatesti mahdollistaa Legionella pneumophila-bakteerin seroryhmän 1-tyypin osoittamisen virtsa-näytteestä luotettavasti 15 minuutissa

Tarkkuus 97% verrattuna laboratoriotesteihin. CE-merkitty ammattilaiskäyttöön.

8,00 


    1 kpl

    3 kpl

    5 kpl

Kuvaus

Legionellabakteerit ovat yleisiä niin luonnonmukaisissa vesistöissä kuin ihmisen rakentamissa jäähdytys- ja juomavesi järjestelmissä.  Ne voivat lisääntyä vesijärjestelmissä ja kulkeutua aerosolien mukana hengitysilmaan.

Legionellojen aiheuttamat joukkosairastumiset ovat liittyneet hotellien, sairaaloiden, risteilylaivojen ja yleisötapahtumien vesi- ja ilmastointijärjestelmiin.

Tauti puhkeaa 2-10 vrk kuluttua infektiosta ja sen oireina ovat tyypillisesti korkea kuume, ruuansulatuskanavan häiriöt, yskä, pään- ja lihassärky, rintakipu ja tiheä, lyhyt hengitys. Tauti ei tartu ihmisestä toiseen, vaan sitä levittävät ilmavirtauksissa kulkevat bakteerit, jotka hengitysteiden kautta pääsevät elimistöön.

Diagnoosi on hankalaa, koska oireet eivät ole spesifisiä eivätkä eroa muista keuhkokuumeen syistä. Legionelloosi lieneekin luultua yleisempi tauti, koska se jää yleensä diagnosoimatta todetun keuhkokuumeen aiheuttajana.

Lisätiedot

Tuotemäärä

3 kpl, 5 kpl, 1 kpl

Avainsanat tuotteelle , , .

Testerit.fi Asiakaspalvelu

)
    is typing...

    Voit olla meihin yhteydessä alla olevalla lomakkeella.

    Lähetä viesti Sulje
    EUR Euro