Valikko

Laktoosi-intoleranssitesti

Apteekkarilehden testaama yksinkertainen ja luotettava testi laktoosi-intoleranssin todentamiseen.

Perustuu viimeisimpään tieteelliseen tutkimustietoon.

Helppo ja kivuton DNA-näytteenottomenetelmä.

Opastusta ja ohjeita siihen, miten tuloksen jälkeen kannattaa toimia.

Laktoosi-intoleranssitestimme on suunniteltu antamaan luotettava vastaus monia arveluttavaan kysymykseen: ”Johtuvatko mahavaivani laktoosi-intoleranssista?” Olet ehkä yrittänyt vältellä laktoosia sisältävien elintarvikkeiden syömistä, vaikka et ole varma, mistä mahavaivasi oikeasti johtuvat. Itse asiassa, yleensä mahavaivat johtuvat jostain muusta kuin elimistön kyvyttömyydestä käsitellä laktoosia, vaikka ensimmäisenä syyksi epäillään juuri laktoosi-intoleranssia. Voit lopettaa epätietoisuudessa elämisen nyt ja tilata meiltä helppokäyttöisen laktoosi-intoleranssitestin. Saat meiltä varmasti luotettavan tuloksen ilman lääkärin lähetettä. On todettu, että käytännössä laktaasin puutokseen liittyvät oireet ja positiivinen geenitesti riittävät laktoosi-intoleranssin diagnoosiin.

89,00 

Kuvaus

Laktoosi-intoleranssitestin tieteellinen tausta

Laktoosi-intoleranssissa elimistöstä puuttuu entsyymi (LPH), joka normaalisti pilkkoo laktoosia. Tämä johtaa mahavaivoihin, kuten turvotukseen, kipuiluun ja ripuliin yleensä pari tuntia ruokailun jälkeen. Laktaasientsyymin puutos johtuu yhden emäksen muutoksesta entsyymiä koodaavan geenin säätelyalueella.

Koska laktoosi-intoleranssi voidaan havaita jo yhden emäsmuutoksen perusteella, testi on yksinkertainen tehdä ja siten hyvin luotettava.

Jos sinulla on molemmissa kromosomeissasi C-emäs tietyssä kohdassa DNA-sekvenssiä, sinulla on hyvin todennäköisesti laktoosi-intoleranssi. Tällaisessa tapauksessa annamme sinulle ohjeistusta, miten voit ottaa havainnon huomioon jokapäiväisessä elämässäsi.

Suomalaisilla alle 20-vuotiailla voi olla elimistössä jäljellä vielä toimivaa laktaasientsyymiä, vaikka heillä olisikin laktoosi-intoleranssiin viittaava CC-genotyyppi. Yleisesti kuitenkin on odotettavissa, että kaikille, joilla on CC-genotyyppi, kehittyy laktoosi-intoleranssi viimeistään 20-vuotiaana.

Jos testissä todetaan, että sinulla ei ole laktoosi-intoleranssia aiheuttavaa CC-genotyyppiä, mutta laktaasin puutokseen viittaavat oireet jatkuvat, voi kyse olla esimerkiksi keliakiasta johtuvista sekundaarisista muutoksista suolen epiteelisoluissa.

Kunnioitamme aina yksityisyyttäsi – Emme luovuta yhteystietojasi kolmansille osapuolille ja saat testisi huomaamattomassa kuoressa ilman viittauksia DNA-testiin.

Nopeaa ja turvallista – Yleensä tuloksen saa noin 2-4 viikon kuluttua näytteiden lähettämisestä.

Asiakaspalvelussamme vastaa aina asiantunteva suomalainen henkilökuntamme – Olemme aina valmiita auttamaan sinua kaikissa DNA-testaukseen liittyvissä kysymyksissä.

Huomaathan, että lähettäessäsi DNA-näytteitä takaisin meille, suostumus testaamiseen tulee osoittaa kaikilta osapuolilta. Jos testattava lapsi on alle 18-vuotias, suostumuksen on annettava hänen huoltajansa. Emme tarkista henkilötietoja, joten allekirjoitusten todenmukaisuus on asiakkaan vastuulla.

 

Testipakkauksen sisältö

– Helppokäyttöiset näytteenottovälineet. Näytteen ottaminen on nopeaa ja kivutonta.

– Turvalliset kuljetuskuoret näytteenottovälineille.

– Selkeät ja helposti seurattavat ohjeet näytteenottoon.

– Suostumuslomake.

– Valmiiksi maksettu postituskuori näytteenottovälineiden takaisin lähettämistä varten.

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Testerit.fi Asiakaspalvelu

)
    is typing...

    Voit olla meihin yhteydessä alla olevalla lomakkeella.

    Lähetä viesti Sulje
    EUR Euro