Valikko

Koiran Penikkatauti (distempervirus) pikatesti

Pikatesti sisältää kaikki tarvittavat välineet Koiran Penikkataudin (Distempervirus) selvittämiseksi.

Osasto: .

19,90 

Kuvaus

Penikkatauti on yksi vanhimpia koiran infektiotauteja.  Oireita ovat mm. kuume, sierain- ja silmävuoto, ruokahalun heikkeneminen, oksentelu, ripuli ja apeus. Vakavassa yleisinfektiossa eläimellä yleiskunto heikkenee ja eläimillä voi olla keuhkokuume sekä keskushermosto-oireita. Keskushermosto-oireet voivat ilmetä kuukausia tartunnan jälkeen ilman muita oireita. Joskus koirilla esiintyy eriasteisia iho-oireita, esimerkiksi anturoiden ja kirsun liikasarveistumista. Penikkatautiin opn kehitetty rokote. Rokottamattomissa koirapopulaatioissa virustartunnan aiheuttama kuolleisuus voi nousta jopa 80 %:iin.

TESTAUSOHJE

 1. Anna kaikkien reagenssien, tarvikkeiden ja näytteiden tasapainottua testauslämpötilaan (15-30 oC) ennen testausta. Ota testikasetti foliopussistaan, aseta se makaamaan tasaiselle alustalle ja suorita testi heti tai tunnin sisällä.
 2. Kostuta pumpulitikku märäksi koiran silmistä tai nenästä vuotavasta nesteestä. Älä kerää nestettä silmäkulmista, vaan ylä- ja alaluomesta.
 3. Aseta näytetikku puskuriputkeen ja pyöritä sitä tehokkaasti näytteen uuttamiseksi puskuriin.
 4. Ota uutosputkesta näyte kertakäyttöpipetillä ja purista siitä 3 tippaa (n.120 µl) testikasetin näytekuoppaan S. Käynnistä ajastin tai katso aika kellosta.
 5. Lue ja tulkitse tulos 5-10 min kuluttua (ei enää yli 15 min kuluttua):

*Kaksi viivaa (C ja T) = positiivinen (myös heikkokin T-viiva)

*Vain C-viiva = negatiivinen

*C-viiva puuttuu = mitätön, epäonnistunut, ei tulkittavissa (vaikka T-viiva näkyisikin)

Testerit.fi Asiakaspalvelu

)
  is typing...

  Voit olla meihin yhteydessä alla olevalla lomakkeella.

  Lähetä viesti Sulje
  EUR Euro