Valikko

Klamydia pikatestikitti, 20 testiä

Luotettava ja helppokäyttöinen CE-merkitty ammattilaisten käyttämä

Klamydia pikatesti

Paketissa on tarvikkeet 20 testin tekemiseen.

125 

Kuvaus

Klamydia on yksi yleisimpiä sukupuolitauteja. Se on kantajilleen usein oireeton, mutta voi aiheuttaa usein vakavia komplikaatioita. Naisilla klamydian komplikaatioita ovat mm. kohdun ja sen limakalvon sekä virtsateiden tulehdukset, lantion tulehdustauti, kohdun ulkoiset raskaudet ja hedelmättömyys. Synnytyksen yhteydessä tapahtuva tartunta vastasyntyneelle voi johtaa sidekalvon tulehdukseen ja keuhkokuumeeseen. Miehillä tyypillisiä komplikaatioita ovat virtsatie- ja lisäkivestulehdukset.

TUOTTEEN SISÄLTÖ
Paketti sisältää kaikki tarvittavat välineet 20 klamydiatestin tekemiseen. Huom.  kitissä vain 1 reagenssipullo, joka riittää 20 testiin.
Näet tulokset itse heti. Jos tulos on positiivinen, on aiheellista ottaa yhteyttä lääkäriin.
Tuote toimitetaan postipakettina.

Testin tekeminen:

Anna testikasettien, reagenssien, kontrollien ja näytteiden tasapainottua huonelämpötilaan (15-30 oC) ennen testin aloittamista.

 1.  Ota testikasetti saumatusta foliopussistaan ja aseta se puhtaalle pöydälle.
 2.  Näytteen otto naiselta: ota näyte kohdunkaulakanavasta. Poista ensin ylimääräinen lima näytteenottoalueelta pumpulitikulla ja heitä se roskiin. Työnnä näytteenottotikku syvälle kohdunkaulakanavaan, kunnes sen vanukärki on suurimmaksi osaksi näkymättömissä. Klamydia piileskelee pylväs- ja kuutioepiteelisolukossa, josta näyte tulee ottaa. Pyöräytä vanutukkoa 360 astetta samaan suuntaan (myötä tai vastapäivään) painaen sitä voimakkaasti kohdunkaulan seinämää vasten. Jätä pensletikku paikalleen 15 sekunniksi ja vedä se sitten pois koskettamatta kohdunkaulan ulkopuolisia osia tai vaginaa. Älä käytä saliinia (0,9 % NaCl) missään työvaiheessa.
  Näytteen otto mieheltä: ota näyte virtsaputkesta. Varmista, että virtsaamisesta on kulunut vähintään tunti. Työnnä näytteenottotikku 2-4 cm virtsaputkeen, pyöräytä 360 astetta samaan suuntaan, jätä paikalleen 10 sekunniksi ja vedä sitten pois. Älä käytä saliinia.
 3.  Aseta uutosputki putkitelineeseen ja lisää siihen 5 tippaa (300 µl) väritöntä reagenssia 1 (punainen korkki).
 4.  Aseta välittömästi naisen kohdunkaulakanavasta tai miehen virtsaputkesta otettu näytteenottotikku uutosputkeen ja uuta vanutukkoa puristelemalla putkea ja pyöräyttämällä tikkua voimakkaasti liuoksessa vähintään 15 kertaa. Anna tikun sitten seistä rauhassa uutosputkessa 2 minuuttia. Vedä se sitten pois valuttaen neste näytetuposta mahdollisimman tarkkaan uuttoputkeen painamalla ja pyörittämällä tuppoa putken sisäseinämää vasten sekä vetämällä se sitten ulos putkesta puristettuna putken seinämien väliin. Hävitä näytetikku. Sulje putki tippakorkilla.
 5.  Purista tippakorkilla suljetusta uutosputkesta 3 tippaa (100 µl) näytettä kasetin näytekaivoon.
 6.  Käynnistä kello.
 7.  Anna punaisten vyöhykkeiden rauhassa muodostua. Lue tulos 10 min. kuluttua (ei enää yli 20 min kuluttua). Tulos on positiivinen, jos 10 min kuluttua selkeän kontrollivyöhykkeen (C) alapuolella on heikkokin punasävyinen testivyöhyke (T). Kun T-vyöhykettä ei synny, mutta C-vyöhyke on selkeä, näyte ei sisältänyt todettavaa määrää klamydiaa. Tulos on mitätön (invalid) ja testi epäonnistunut aina, kun C-viivaa ei näy.

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Testerit.fi Asiakaspalvelu

)
  is typing...

  Voit olla meihin yhteydessä alla olevalla lomakkeella.

  Lähetä viesti Sulje
  EUR Euro