Valikko

Huumetesti 21 eri huumetta

Huumeita vai ei? Touch & Know yleistesteri (kuvassa oikealla) tunnistaa 21 huumausainetta ja antaa vastauksen nopeasti ja luotettavasti! Koska tällä testerillä testataan löytyneitä aineita, eikä ihmisiä, vältytään yksityisyyden loukkaamiseen liittyviltä ongelmilta. Touch & Know on markkinoiden ainoa myös yksityiskäyttöön soveltuva huumausaineet ja niiden jäämät tunnistava testeri.

Huom. Tarjous voimassa 29.12.2016 asti

Osasto: .

26,90 

Varasto loppu

Kuvaus

Huumeita vai ei? Touch & Know yleistesteri (kuvassa oikealla) tunnistaa 21 huumausainetta ja antaa vastauksen nopeasti ja luotettavasti! Koska tällä testerillä testataan löytyneitä aineita, eikä ihmisiä, vältytään yksityisyyden loukkaamiseen liittyviltä ongelmilta. Touch & Know on markkinoiden ainoa myös yksityiskäyttöön soveltuva huumausaineet ja niiden jäämät tunnistava testeri.

Tuotenimellä Touch & Know myytäviä nopeatoimisia ja luotettavia testereitä käytetään laajamittaisesti ympäri maailman.Touch & Know testerit on valittu mm. Ranskan poliisin käyttöön ja löytyvät myös USA:n suurimman apteekkiketjun (Walgreens) myyntivalikoimista.

Yksityiskohdat

Identa Corporation on Israelilainen valmistaja joka on nestemäisten huumetesterien kehittämisen uranuurtajia.

Tuotenimellä Touch & Know myytäviä nopeatoimisia ja luotettavia testereitä käytetään laajamittaisesti ympäri maailman. Touch & Know testerit on valittu mm. Ranskan poliisin käyttöön ja löytyvät myös USA:n suurimman apteekkiketjun (Walgreens) myyntivalikoimista.

Touch & Know –testerien toimintaperiaate eroaa täysin tavanomaisesta. Markkinoilla olevissa muissa testereissä keskitytään ihmisten testaamiseen. Touch & Know testaa kuitenkin aineita ja niiden jäämiä, joten testin kohde voi olla koulun tiloista löytynyt täysi tai tyhjä jauhepussi, kotibileistä löytynyt epämääräinen aine, pöydän pinta tai vaikkapa yksittäinen lattialta löytynyt pilleri. Hyvinkin pienet ainejäämät tunnistetaan. Tuotteen nimi kuvaa toimintaperiaatetta hyvin: kosketa ja tiedä. Touch & Know on ensimmäinen huumausainetesteri joka sopii hyvin myös yksityiskäyttöön.

Touch & Know huumausainetesterien tarkoitus on antaa viranomaisille ja yksityishenkilöille nopea vastaus siihen, ollaanko parhaillaan tekemisissä huumausaineiden kanssa. Testin suorittaminen kestää alle minuutin ja vastaus saadaan muutamissa sekunneissa. Testerin mukana seuraa suomenkielinen käyttöohje.

Testerin käyttäjän ei tarvitse koskea testattavaan kohteeseen eikä testikemikaaleihin. Testerin rakenne on täysin suljettu, tiivis ja kestävä. Kun näyte on otettu, testeri sinetöityy lukittuen. Lukittunut testeri voidaan toimittaa sellaisenaan jatkotutkimuksiin virallisesti vahvistettavan tuloksen saamiseksi. Käytetty testeri voidaan hävittää paikallisten jätehuoltomääräysten mukaisesti, kuten muutkin nestemäiset kemikaalit.

Touch & Know yleistesteri tunnistaa 21 huumausainetta (ruskea heroiini, valkoinen heroiini, metamfetamiini, amfetamiini (jauhe), ekstaasi/MDMA, metadoni, ketamiini, PCP, PMA, DMT, MDPV, mephedroni, PMMA, mCPP, MPA, bufedroni, MDPBP, katinoni, metkatinoni, metyloni, kokaiini). Huomionarvoista on myös että yleistesterillä tunnistetaan muutamia aiemmin kenttätestereillä vaikeasti tunnistettavia johdannaisia.

Mikäli tarvitaan tarkempi tieto siitä, minkä huumausaineen kanssa ollaan tekemisissä, valikoimasta löytyy testerisarja, joka sisältää 10 erilaista testeriä huumausaineen yksilöimiseksi. Testerit eivät määritä ainepitoisuuksia, joten niitä ei voi käyttää rikollisissa tarkoituksissa aineiden analysoimiseksi.

Kuten kaikki kenttätesterit, myös Touch & Know on tarkoitettu antamaan vastauksia, jotka tarvittaessa vahvistetaan oikeustieteellisesti pitävällä tavalla virallisessa huumausaineiden testilaboratoriossa. Valmistaja lupaa Touch & Know –testerien olevan oikein käytettyinä 99 % luotettavia.

Yksityiset käyttäjät: testerin käyttäjän on varmistuttava että testaaminen tapauskohtaisesti muuttuvissa olosuhteissa on laillista ja oikeutettua. Yksilön koskemattomuutta, kotirauhaa tai muita lainsäädännön suojelemia oikeuksia ei saa testin suorittamiseksi rikkoa.

Touch & Know -testerit säilytetään huonelämpötilassa. Säilyvyysaika on 3 vuotta.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , .

Testerit.fi Asiakaspalvelu

)
    is typing...

    Voit olla meihin yhteydessä alla olevalla lomakkeella.

    Lähetä viesti Sulje