Valikko

Hometesti V8

Epäiletkö sisäilmaongelmaa, home pilaa terveyden, toimi ajoissa, ongelmat voidaan korjata.

Tanskan teknologisessa instituutissa kehitetty tee se itse hometesti on luotettava tapa todeta pintojen homeitiöiden määrä sisätiloissa.

Homevaurio rakennuksessa on suuri terveysongelma. Kansanterveyslaitoksen mukaan jopa puoli miljoonaa kansalaista on altistunut homeille ja muille mikrobeille työpaikassaan tai kotona. Rakennusten kosteus ja siitä seuraavat homeongelmat kehittyvät hitaasti ja niiden toteaminen on vaikeaa.

Terveysoireiden lisäksi homekasvuston ja sädesienen voi tunnistaa maakellarimaisesta hajusta, vaatteisiin tarttuva hajusta, pistävästä hajusta, makeasta hajusta. Vaikka normaaleissa olosuhteissa jokaisessa tilassa on tietty määrä bakteereita, on hyvä selvittää aika ajoin, jos määrä on terveydelle haitallista ja vaatii toimenpiteitä.

 

 

387 kr


    1 kpl

    3 kpl

    5 kpl

  • 2288 kr

Kuvaus

Hometestillä voidaan selvittää syitä sisäilman ja kiinteistön ongelmiin. Puutteellinen ilmanvaihto, kosteusvauriot ja esimerkiksi mikrobikasvustoissa viihtyvät ötökät voivat aiheuttaa pysyviä terveyshaittoja. Terveyden kannalta homeet aiheuttavat ärsytysoireita silmissä ja limakalvoilla, väsymystä, päänsärkyä ja infektiosairauksia, kuten korvatulehduksia ja poskiontelontulehduksia. Pahimmillaan seuraus voi olla keuhkoastma tai homepölykeuhko.

Testin tulos selviää 4-8 päivän kuluttua, mikäli homeitiöipesäkkeiden määrä ylittää suositusarvot on syytä tehdä jatkotutkimuksia.

Lisätiedot

Tuotemäärä

3 kpl, 5 kpl, 1 kpl

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Avainsanat tuotteelle , , , , , , , .

Testerit.fi Asiakaspalvelu

)
  is typing...

  Voit olla meihin yhteydessä alla olevalla lomakkeella.

  Lähetä viesti Sulje
  EUR Euro
  SEK Ruotsin kruunu SEK