Valikko

Rekisteriseloste

TIETOSUOJASELOSTE

Henkilötietolain mukainen yhdistetty rekisteriseloste- ja informointiasiakirja.

1 Rekisterinpitäjä

Testerit.fi / Global Network Oy

Y-tunnus 1074619-9
Vähäheikkiläntie 56C, 20810 Turku

2 Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa

Global Network Oy:n henkilökunta.

info(at)testerit.fi

3 Rekisterin nimi

GN palveluiden asiakasrekisteri.

4 Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Asiakkaan henkilötietoja voidaan käsitellä seuraavissa yhteyksissä: tilaus, laskutus, perintä, palveluiden kehittäminen, raportointi, asiakassuhteen hoitaminen ja kehittäminen sekä muut vastaavat käyttötarkoitukset, kuten tietojen käsittely asiakaspalvelutilanteessa.

5 Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja: yhteystiedot (nimi, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite), ikä, sukupuoli, arvo tai ammatti, äidinkieli, rekisteröitymistiedot (käyttäjätunnus ja salasana), asiakassuhdetta koskevat tiedot (laskutus- ja maksutiedot, tuote- ja tilaustiedot, asiakaspalautteet ja yhteydenotot, arvonta- ja kilpailuvastaustiedot) sekä mahdolliset muut asiakkaan suostumuksella kerätyt tiedot. Emme näe emmekä säilytä tilaajan luottokorttitietoja; maksu tapahtuu aina maksupalvelun omalla palvelimella.

6 Säännönmukaiset tietolähteet

Käyttäjän oma ilmoitus ja Global Network Oy:n tilausjärjestelmä.

7 Tietojen säännönmukaiset luovutukset

Tietoja ei pääsääntöisesti luovuteta kolmansille osapuolille. Global Network Oy voi luovuttaa asiakastietoja viranomaisille voimassaolevan lainsäädännön sallimissa ja velvoittavissa rajoissa.

8 Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Global Network Oy voi luovuttaa asiakastietoja voimassaolevan lainsäädännön puitteissa. Tietoja ei säännönmukaisesti siirretä tai luovuteta EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.

9 Rekisterin suojauksen periaatteet

Tietojärjestelmä on suojattu käyttäen nykyaikaisia ja asianmukaisia teknisiä suojauksia ulkoisia tietomurtoja vastaan. Rekisteriä käyttävät henkilökohtaisilla tunnuksillaan ainoastaan henkilöt, joiden toimenkuvaan sen käyttö kuuluu ja heitä sitoo vaitiolovelvollisuus. Rekisterin käyttöä valvotaan käyttäjäkohtaisin käyttäjätunnuksin ja salasanoin. Manuaalista aineistoa ei ole.

10 Tarkastus-ja kielto-oikeus

Henkilötietolain perusteella asiakkaalla on tarkastusoikeus hänestä rekisteriin tallennettuihin tietoihin. Tarkastuspyyntö tulee lähettää sähköpostilla osoitteeseen info(at)testerit.fi

Asiakkaalla on henkilötietolain mukainen oikeus tarkastaa rekisteröidyt tietonsa sekä oikeus kieltää häntä koskevien tietojen käsittely ja luovuttaminen suoramarkkinointia ja etämyyntiä varten. Asiakkaalla on oikeus pyynnöstä saada tarkastettavakseen kaikki häntä koskevat, sähköisesti tallennetut tiedot. Rekisterinpitäjä saa periä tietojen antamisesta siitä aiheutuvan kohtuullisen, välittömät kustannukset kattavan korvauksen, jos siitä, kun asiakas on edellisen kerran saanut hänestä rekisteriin tallennetut tiedot tarkastettavakseen, on kulunut vähemmän kuin yksi vuosi.

Testerit.fi Asiakaspalvelu

)
    is typing...

    Voit olla meihin yhteydessä alla olevalla lomakkeella.

    Lähetä viesti Sulje